Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Romana Marková

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Romana Marková

Příspěvekod jirkasirka » stř 25. led 2012 18:43:07

Máte prosím někdo zkušenosti s prací plnění obálek od pí.Romany Markové,Hradec Králové , IČO 69878081
Mohu přiložit i kopii letáčku,ale jsem tu prvně tedy ještě nevím jak.
Děkuji moc,s pozdravem Jirka Š.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jirkasirka
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Romana Marková

Příspěvekod Návštěvník » stř 25. led 2012 20:06:13

Přidejte, chtěla bych to vidět.
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod jirkasirka » pát 27. led 2012 16:24:04

pí Marková Romana je obyčejná podvodnice....je to letadlo.Obírá lidi o peníze pod záminkou domácí práce a pak vám pošle jen pouhé dva papíry s textem aby jste to dělali také.Na sms ani neodpovídá,telefon nezvedá,tudíž není žádná šance dostat peníze zpět.Je jí jedno komu to posílá,jakou má fin. situaci a jaký má věk.Hlavně že jí vyplníte dotazník a pošlete peníze na údajnou jistotu.Co se nadále děje s vašimi údaji je ve hvězdách.POZOR NA TUTO PODVODNICI !!!!
Maruška59

thanks
Pridat.eu
jirkasirka
Kadet
Kadet

Příspěvekod Bartosovav » pát 19. říj 2012 16:13:46

[quote="jirkasirka"]Máte prosím někdo zkušenosti s prací plnění obálek od pí.Romany Markové,Hradec Králové , IČO 69878081
Mohu přiložit i kopii letáčku,ale jsem tu prvně tedy ještě nevím jak.
Děkuji moc,s pozdravem Jirka Š.[/quote]
Dobrý den, paní Markové jsem bohužel taky nalétla je to letadlo. mohu Vám poradit jen to že můžete na ni podat trestné oznámení. Nebojte se toho. Já jsem to už udělala, bylo by nás víc.
Pridat.eu
Bartosovav
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod kamcatka » čtv 01. lis 2012 9:37:28

P.Markové jsem také poslala 250kč Obratem mě přišla obalka s papírama kde bych žadala další lidi aby mě posílaly také to samé.P.Marková mě odpověděla že mám vypovědět smlouvu a peníze mě prý vrátí
Pridat.eu
kamcatka
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Libuše » čtv 15. lis 2012 21:17:52

Chci zde upozornit na pí.Moniku Hercíkovou,která inzeruje v pardubickém týdeníku ohledně nabídky domácí práce a to plnění obálek.Poslala mi domů nabídku práce kde uvedla své ičo.které ovšem patří právě paní Romaně Markové z H.K.Na můj dotaz ohledně poněkud vysoké ceny za 1 ks obály (30kč,-) mi odpověděla,že ta cena je platná a pokud mám o práci zájem tak abych ji poslala složenkou 250kč,-.Vzhledem k tomu,že se mi vše zdálo nevěrohodné začala jsem dle ič.hledat na internetu až jsem se dostala k Romaně Markové.Takže prosím nereagujte na takovouto nabídku práce a neposílejte takovýmto podvodníkům žádné peníze.Určitě jste jich nenabyli žádným podvodným způsobem aby jste je rozdávali takovýmto podvodným živlům.
Pridat.eu
Libuše
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod veronikaxox » pon 18. úno 2013 20:37:27

[quote="Libuše"]Chci zde upozornit na pí.Moniku Hercíkovou,která inzeruje v pardubickém týdeníku ohledně nabídky domácí práce a to plnění obálek.Poslala mi domů nabídku práce kde uvedla své ičo.které ovšem patří právě paní Romaně Markové z H.K.Na můj dotaz ohledně poněkud vysoké ceny za 1 ks obály (30kč,-) mi odpověděla,že ta cena je platná a pokud mám o práci zájem tak abych ji poslala složenkou 250kč,-.Vzhledem k tomu,že se mi vše zdálo nevěrohodné začala jsem dle ič.hledat na internetu až jsem se dostala k Romaně Markové.Takže prosím nereagujte na takovouto nabídku práce a neposílejte takovýmto podvodníkům žádné peníze.Určitě jste jich nenabyli žádným podvodným způsobem aby jste je rozdávali takovýmto podvodným živlům.[/quote]

Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

Je dobré si toto přečíst...

Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

thanks
Pridat.eu
veronikaxox
Kadet
Kadet

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PRO ROMANA