Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Je velikou pravdou, že D

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Je velikou pravdou, že D

Příspěvekod Návštěvník » sob 16. úno 2013 4:02:41

Je velikou pravdou, že D.I.C je jedno veliké letadlo. Placení diskutéři, kteří se se snaží vyvrátit rozumné argumenty normálních lidí jsou mi k smíchu. V první řadě Vás osloví nějaký Váš dobrý známý zda si nechcete trochu přivydělat. Kdo by nechtěl? V mém případě to byl člověk, které mu jsem věřil. Dokonale mě zklamal. Jedná se o schůzku v lepší restauraci, kam Vás ten známý zavede a už na Vás čeká seriozně vypadající člověk, který Vám takzvaně vymeje mozek. A hned na druhý den Vás vezme třeba do Průhonic, kde má firma D.I.C. velkou akci. Vypadá to jako seminář o historii a druzích diamantů atd. Pak je druhá část, která není veřejná. Tam můžete, když jim podepíšete jakýsi souhlas. Samozřejmě je tam doložka o mlčenlivosti. Vůbec všechny smlouvy mají naprosto neprůstřelné takže dvakrát měř, než podepíšeš. A pak to jede dej 20000,- Sežeň všechny známé, protože tě smlouva tlačí, naštěstí se to dá vypovědět. Ale hotové peníze nikdy nevrátí. To znamená, že mám doma cetky tretky za cca 25000 Kč a hovno z toho.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Je velikou pravdou, že D
    od Návštěvník » stř 10. říj 2012 11:01:49
    0 Odpovědi
    256 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek