od Návštěvník » sob 16. úno 2013 4:02:41
Je velikou pravdou, že D.I.C je jedno veliké letadlo. Placení diskutéři, kteří se se snaží vyvrátit rozumné argumenty normálních lidí jsou mi k smíchu. V první řadě Vás osloví nějaký Váš dobrý známý zda si nechcete trochu přivydělat. Kdo by nechtěl? V mém případě to byl člověk, které mu jsem věřil. Dokonale mě zklamal. Jedná se o schůzku v lepší restauraci, kam Vás ten známý zavede a už na Vás čeká seriozně vypadající člověk, který Vám takzvaně vymeje mozek. A hned na druhý den Vás vezme třeba do Průhonic, kde má firma D.I.C. velkou akci. Vypadá to jako seminář o historii a druzích diamantů atd. Pak je druhá část, která není veřejná. Tam můžete, když jim podepíšete jakýsi souhlas. Samozřejmě je tam doložka o mlčenlivosti. Vůbec všechny smlouvy mají naprosto neprůstřelné takže dvakrát měř, než podepíšeš. A pak to jede dej 20000,- Sežeň všechny známé, protože tě smlouva tlačí, naštěstí se to dá vypovědět. Ale hotové peníze nikdy nevrátí. To znamená, že mám doma cetky tretky za cca 25000 Kč a hovno z toho.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|