[quote="TOM153"]Dobrý den,
zkušenost se servrem
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Dostala jsem se do problému, zaregistrovala jsem se na servru
firmy GF Investment Holding Inc.) se sídlem v Belize. Nabízeli mi registraci zdarma + balíček se 120 kredity zdarma. přišlo od firmy asi 5 poptávek, ale nedalo se na ně nějak reagovat např., aby se mi zobrazil detail poptávajícího, jako to funguje u jiných podobných servrů. A v podstatě za nic ( žádnou zprostředkovanou službu) mi byla doručena od této firmy faktura na úhradu balíčku se 120 kredity na částku 2000,- Kč. Nevím, zda mám fakturu zaslanou emailem za takovou nehoráznost platit. Mám strach abych se nedostala do problému a částka se navyšplhala na nějakou astronomickou částku a celá záležitost se nedostala k soudu. Byla bych vděčna za radu jak mám v celé záležitosti postupovat.
Na ukončení registrace nereagují
S peciálně posílají všem zaregistrovaným jenom faktury na 600 a 1200.
GF Investment Holding Inc., NO. 114,376, Suite 508 Marina Towers, Belize City, BELIZE
Kontaktujte nás využitím kontaktního formuláře
office@gf-holding.com - pouze pro registrované podnikatele (vždy uvádějte v předmětu zprávy název portálu, kde jste registrováni)
Sotfware servis:
TOP ECONOMY Holding L.L.C., 1201 ORANGE STREET, CITY OF WILMINGTON, DELAWARE, United States of America
NO. 5215493
email:
Info@top-economy.com[/quote]
[quote="TOM153"]Dobrý den,
zkušenost se servrem TOP- FIRMY. Dostala jsem se do problému, zaregistrovala jsem se na servru
( firmy GF Investment Holding Inc.) se sídlem v Belize. Nabízeli mi registraci zdarma + balíček se 120 kredity zdarma. přišlo od firmy asi 5 poptávek, ale nedalo se na ně nějak reagovat např., aby se mi zobrazil detail poptávajícího, jako to funguje u jiných podobných servrů. A v podstatě za nic ( žádnou zprostředkovanou službu) mi byla doručena od této firmy faktura na úhradu balíčku se 120 kredity na částku 2000,- Kč. Nevím, zda mám fakturu zaslanou emailem za takovou nehoráznost platit. Mám strach abych se nedostala do problému a částka se navyšplhala na nějakou astronomickou částku a celá záležitost se nedostala k soudu. Byla bych vděčna za radu jak mám v celé záležitosti postupovat.
Na ukončení registrace nereagují
GF Investment Holding Inc., NO. 114,376, Suite 508 Marina Towers, Belize City, BELIZE
Kontaktujte nás využitím kontaktního formuláře
office@gf-holding.com - pouze pro registrované podnikatele (vždy uvádějte v předmětu zprávy název portálu, kde jste registrováni)
Sotfware servis:
TOP ECONOMY Holding L.L.C., 1201 ORANGE STREET, CITY OF WILMINGTON, DELAWARE, United States of America
NO. 5215493
email:
Info@top-economy.com[/quote]
Autor: ronieveva
Datum: 02.01.13 20:34
Předmět: RE: Jak zrušit registraci v Top-firmy?
odpovědět
Jsme v tom též, oslovila jsem jiné firmy a problém je stejný.
Tyto podvodné weby jsou založeny za tímto účelem, komunikovat nebudou, pouze zasílám výhružky...hlavně nic neplaťte, zašlete odmítací dopis a podejte nejlépe ihned trestní oznámení. Já jsem tak učinila dnes.
Firmu má pán napsánu na bílého koně - zřejmě maminku?
…isek.zabrodsky?ref=ts&fref=ts
Nic neplaťte, rozhodčí doložka je neplatná.