od Návštěvník » čtv 03. led 2013 8:01:01
Pána znám a opravují že nechce 2.tis.Chce 1600kč na svůj účet od kterého zasílá smlouvu o uzavření účtu.Mám známou v této bance a ta mě to potvrdila že účet je doopravdy jeho a i údaje souhlasí.Tak jsem mu tám včera platbu zaslal,a dnes jsme měli schůzku.Půjčku jsem obdržel.Samořejmě měl jsem strach,i já několikrát naletěl,ale pokud mě někdo zašle na ověření smlouvu o uzavření účtu s veškerýma údaji,tak přece jen už toto něco značí než zasílat poplatky na nějaké cizí účty.A pokud si vše ověříte,samořejmě ne všichni toto můžou udělat přes známou v bance,ale na pobočce vám i toto potvrdí že účet je doopravdy toho a toho tak víte že pokud by vám půjčku neposkytl tak za prvé můžete si jít pro platbu přímo na adresu od toho pána,nebo za druhé podat trestní oznámeni když víte ze smlouvy na koho kdy se škody samořejmě sčítají a za další není problém zajít do banky a žádat od pána platbu zpět.To jsem udělal minule když jsem zasílal platbu a banka dotyčnému zaslala dopis kde žáda o vrácení platby jinak celou věc předává policii a to jsem koukal jak platba byla vrácená.Ale jak jsem psal na začátku,údaje o panu Lešánkovy jsem si ověřil u známe v bance,platbu jsem zaslala a půjčku dnes dostal.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|