Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

pro Nany

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

pro Nany

Příspěvekod Návštěvník » pát 21. pro 2012 0:02:10

pro Nany

Já jsem na tom stejně, taky mi ji poslali, že po mě chtějí zaplatit pokutu 10.000Kč. Hodinky na obrázku vypadaly fakt kvalitně, ve skutečnosti je to brak těžkého kalibru, který bych možná raději předal bezdomovci a nebo ať si je zase klidně vezmou zpátky. To pojištění od ČPP je navíc taky pěkný šunt. Docela by mě zajímalo, odkud to vylovili. Já to po půl roce přestal platit úplně, protože to vůbec neplnilo účel. Teď ještě doplatím zhruba 1000Kč na ČPP jako dlužné pojistné a dál se tím už nechci vůbec zabývat. Taky jsem poslal dopis s podklady na rozhodčí institut v Praze, kde se mají řešit veškeré spory. Kdyby tady byla anarchie, tak jim z jejich kanceláře v Ostravě asi udělám kůlničku na dříví. Ale lepší bude, když si jen budu přát, aby zkrachovali a slavným majitelům se už nikdy nic nepodařilo uskutečnit. S ČFÚ raději nic společného. Já jim těch 10tisíc nehodlám zaplatit za žádnou cenu. Za každé pojištění nese zodpovědnost sjednatel a tím já nejsem. Jsem jen zákazník, který se rozhodl pro nefunkčnost pojištění zrušit. A pojišťovny berou stornoprovize zásadně od makléřů a zástupců, kteří nemají pak už žádné právo na to, aby to vymáhali po klientovi. A pokud by náhodou stejně chtěli, pak existuje ČKP (česká kancelář pojistitelů) nebo ČOI, nebo společnost pro ochranu spotřebitelů. Myslím, že u jedné z nich by velmi těžce pochodili a mohli by jim jejich podnikání buď omezit nebo i podat návrh na zrušení. Navíc jediný kontakt, jak s nimi komunikovat rychle, je jejich telefonní číslo, které je samozřejmě 16Kč za minutu.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • pro nany
    od Návštěvník » stř 19. pro 2012 0:01:54
    0 Odpovědi
    333 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek