od Návštěvník » sob 17. lis 2012 20:00:47
OCF s.r.o.
Dávejte si pozor na P. Cizlera tel 721204626 ze společnosti OCF s.r.o. Psal nám sms, že nám schválili úvěr a že společnost na něj tlačí, aby rychle uzavřel smlouvu, protože pro nás rezervovali peníze. Po telefonu mi nechtěl nic říct, jen mě uháněl o schúzku, tak jsme se sešli. Na schúzce po nás chtěl poplatek 6,000,- který je podle něj určitě vratný a to i tehdy, když nám nepůjčí. Dopředu nám neřekl, co je to za společnost a na shcůzce jsme neměli možnost si společnost ověřit. Že jsme naletěli jsem zjistila až doma. Následující pracovní den jsme odstoupili od smlouvy. A vyjádření společnosti? Od smlouvy nelze odstoupit, protože jste si schůzku s finančním konzultantem sjednali sami a dobrovolně. Nezajímaly je okolnosti. Pan Cízler se jen vymlouval. Sice nám ukončili smlouvu, ale 6,000,- které jsme si museli půjčit nám už nikdo nevrátí. Divím se, že taková společnost může ještě fungovat. A varuji ostatní před touto a dalšími pochybnými společnostmi. V době finanční krize vám nikdo nic nedá jen tak z dobré vůle !!
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|