Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

OCF s.r.o.

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

OCF s.r.o.

Příspěvekod Návštěvník » sob 17. lis 2012 20:00:47

OCF s.r.o.

Dávejte si pozor na P. Cizlera tel 721204626 ze společnosti OCF s.r.o. Psal nám sms, že nám schválili úvěr a že společnost na něj tlačí, aby rychle uzavřel smlouvu, protože pro nás rezervovali peníze. Po telefonu mi nechtěl nic říct, jen mě uháněl o schúzku, tak jsme se sešli. Na schúzce po nás chtěl poplatek 6,000,- který je podle něj určitě vratný a to i tehdy, když nám nepůjčí. Dopředu nám neřekl, co je to za společnost a na shcůzce jsme neměli možnost si společnost ověřit. Že jsme naletěli jsem zjistila až doma. Následující pracovní den jsme odstoupili od smlouvy. A vyjádření společnosti? Od smlouvy nelze odstoupit, protože jste si schůzku s finančním konzultantem sjednali sami a dobrovolně. Nezajímaly je okolnosti. Pan Cízler se jen vymlouval. Sice nám ukončili smlouvu, ale 6,000,- které jsme si museli půjčit nám už nikdo nevrátí. Divím se, že taková společnost může ještě fungovat. A varuji ostatní před touto a dalšími pochybnými společnostmi. V době finanční krize vám nikdo nic nedá jen tak z dobré vůle !!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?