Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

K článku č

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

K článku č

Příspěvekod Návštěvník » úte 06. lis 2012 16:03:02

K článku č. 37. Nejsem právník, jsem rovněž naivní - podvedená. Myslím si, že zaplacení poštovného, Kč 119, pokud jste jim zásilku vrátila zpět, nemohou požadovat. Myslím si že, ani není třeba podotýkat, "pokud by jste uvedli ...bezpodmínečně převzít, pod hrozbou zaplacení nákladů ...". Jejich nabídka, při objednání, v mém případě činila Kč 79o,. Vůbec neuváděli zvlášť částku Kč za tablety + částku poštovného. Při převzetí zásilky, jsem platila Kč 790,-, jak uváděli v nabídce k objednání. U zásilky, pochopitelně, nebyl žádný doklad, jen jsem podepsala poštovní doručovatelce, že jsem zásilku převzala. Nebyl doručen doklad, v němž by byla částka Kč, za ten svinčík v tabletách, plus částka za poštovné. Tzn., snad logicky, poštovné bylo zahrnuto do celkové částky Kč, kterou při mé objednávce avízovali a kterou jsem zaplatila. Nevidím žádný důvod, proč těmto podvodníkům, k balíku peněz, který již od nás zinkasovali, přispívat navíc, částkou Kč 119,-.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?