od Návštěvník » ned 14. říj 2012 15:01:14
Také něco k ZFP. Pracovala jsem pro tuto společnost 3 roky a mám dokonce zákon 38. Každý nováček je pro ně zlatý důl.Mají novou taktiku , každý kdo se zúčastní semináře je pozván na poradu, kde vyfasuje svůj osobní seznam. Hned na to se ještě udělá v jeho rodině dosledování a uzavřou se nové smlouvy, protože ty původní jsou vždy špatné !!!!Nováčkovi je ihned sděleno kolik si vydělal a následně je mu vyčísleno když bude pracovat, jak jeho příjmy porostou !!Při vysoké nezaměstnanosti je to přeci super NE ??? Do svého osobního seznamu vypíše všechny své znamé spolužáky nejlepé od mateřské školy až po své bývalé a nynější spolupracovníky a pratetičky. A co udělá tzv. sponzor ??? Nenapadně si ofotí Váš seznam !!!! KŽP nebolí program daňových úlev !!!! I když jsem abolovala nespočet seminářů nikdy mi nikdo nevysvětlil jak tento produkt vlastně funguje. Pro klienta optimální varianta 1.000,00 Kč měsíčně. Za rok 12.000,00 a ty se odečtou z daní a ještě klient dostane vráceno v březnu 1.800,00 Kč NO NEBER TO !!!! Po 2 letech jsem úplně ztrátila motivací pro tuto společnost pracovat a ukončila jsem činnost. PamětnicePřišlo velké rozčarování , mé školné je 66.000,00 Kč které jsem zaplatila.Pro všechny produkty jsou pro klienty neefektivní, jsou daleko jiné na trhu !!!! ZFP group i když má novou reklamu nic nového nenabízí než mizivé zhodnocení 1% nad inflací.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|