od Návštěvník » pát 28. zář 2012 13:01:56
„ Moje jméno je Stanislav Šafryk a jsem jediný, kdo zde uvedl svoje jméno. Úplnou náhodou jsem se objevil na těchto stránkách , přečetl si článek i jednotlivé komentáře. Musím zde přiložit i svoje zkušenosti , protože s firmou firma spolupracuji již šestým rokem. V roce 2007 jsem podepsal smlouvu a od té doby jsem ji neviděl. Určitě jsou v ní uvedeny určité sankce za její porušení , ale mě ještě nic „nepřisvištělo“. Je to asi tím , že jsem ji neporušil. S firmou firma spolupracujeme , jsme v častém kontaktu , vedení mě pomáhá, když něco potřebuji a já plním podmínky smlouvy. Musím souhlasit s kolegou který v příspěvku č.2 , že hlavně v začátcích mě tato spolupráce ušetřila mnoho času.a snadněji se dá profinancovat počátek podnikání , když máte všude splatnost faktur 30 dnů.Také je pravda o těch pečených holubech . Opravdu jen šťastlivci mají v podnikání dobré výsledky bez toho , že by se o to sami snažili. Zakázky se prostě nikde neválejí , ty si musíte najít sami. A už vůbec nemůžu souhlasit s tím , že by se smlouva nedala vypovědět. To je úplný nesmysl.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|