od Fryča » stř 26. zář 2012 18:22:59
Zdravim Vas, jsem tady nova. Omlouvam se,jestli zakladam tema,ktere tady pripadne jiz je. Procitala jsem a nenesla jsem.
Potrebovala bych poradit v otazkach prava a hlavne rodinneho,ale nejprve to Tr.oz.
Byvaly partner me nekolikrat obvinil pred socialkou i soudem,ze jsem neco udelala ci neudelala a clovek nema zadne dovolani,protoze urady me dukazy o me nevinne nezajimaji.
Nedavno napsal vyjadreni,kde uvadi,ze jsem mu nedavala syna,kdyz ho mel mit, coz je lez a ja ji muzu prokazat.
Je tedy pravda,ze syna si mel prebirat ve skolce,ale ja byla na neschopence a vzdy jsem se ho den dva pred tim ptala,zda si chce syna vyzvednout v jinou dobu nez je soudem urceno a vzdy jsme se dohodli a on si syna prevzal. Zadna namitka,ze trva na vyzvedavani ve skloce.
Vse mam v tech mailech a hlavne mam kazde predani syna nahrane na mobilu,jako dukaz,ze ho slovne nenapadam (dalsi jeho vymysl ktery resil ze socialkou, a nahravani mi poradila socka).
Vsechny styky se uskutecnili!!!
Muzete mi napsat nazory, zda na neho mam podat trestni oznameni pro pomluvu? Jde mi to,ze toto neni prvni lez,kterou se me snazil pospinit pred sockou a soudem a dokad ja mu to budu tolertova,tak s tim neprestane a soud si asi nevsimne,ze me krive obvinuje a provhazi mu to.
Dekuji
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|