od Návštěvník » ned 23. zář 2012 15:02:47
MONEY BROKER
Money broker,s.r.o.- pozor na ně. Sepsala jsem půjčku s pí. Z Turnova, volali mi, že sehnali investora, kdo půjčí- zaplatila jsem a samozřejmě opět nic. Na svých stránkách se prezentují jako solidní firma. Celou věc jsem předala právníkům a našli slabé místo, takže se spojme a budou pykat!!!Je nutné abyste šli okamžitě podat trestní oznámení a následně se to bude řešit hromadně, jakmile obdržíte oznámení od policie, podá se hromadná žaloba.Pokud máte nahrávku tel hovoru s tím, jak slibují vyřízení půjčky, přidá se k žalobě.Naštěstí jeden známej je jejich poradce a sepisuje jenom domluvené známé a sbíráme nahrávky, dělejte to taky a brzo to tahle firma zabalí a skončí v lochu, taky mi říkali, že poplatek je vratný, že nemusím mít obavy. Takové chování je absolutně trapné, zajímalo by mně kolik mají z nás peněz, paní byla velice ochotná a nic nebyl problém.Když jsem volala na centrálu a popsala jim to, tak mi řekli, že za to může ta paní a né oni!!!Ona , že mi lhala.Smlouvu jsem sepsala s firmou, tak a´t jejich zástupci nelžou, za jednání zodpovída firma.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|