od Návštěvník » ned 23. zář 2012 11:01:51
Dobrý den, přišl mi smska že mám schválenou půjčku od spol.Čemstar, jela jsem do prahy, zaplatila 3000,-Kč, s tím že peníze příjdou na účet do 5dnů.Nepřišly, ale po 7 dnech přišly výpisy z registrů a měla jsem je odeslat vyplněné.Po mém dotazu, proč? Protože jsem uvedla že jsem v registrech,mi sdělili že investor si to může vyžádat.Takže peníze nevrátí, protože už samozřejmě uplynula doba kdy se mohla smlouva zrušit.Proč tedy píší že je půjčka schválená, když vlastně není.?Nyní mi sdělili že až odešlu ty zmíněné výpisy z reg. potom že pošlou peníze.To si myslím že je zase tahání peněz z kapsy, nepošlou! To samé jsem naletěla podvodníkům ze spol. Haniel group.Tam jsem zaplatila 13500,-Kč a nyní mi sdělily že pracovník kterému jsem peníze předala už u nich vlastně v tu dobu už nepracoval .Mám svědka který byl u toho když jsem si ověřovala přímo na firmě zda je u nich tento pán zaměstnán jako obchodní zástupce, bylo mi řečeno že ano.Nyní mi řekli že takové informace vůbec nepodávají. Takže jsem opět udělala dobrý skutek a darovala jsem peníze . Co teď s tím????Smlouvy mám a vlastně na nic.Je to bordel, není žádná kontrola nad takovými podvodníky!?Věra Litoměřicko.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|