Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

pan penc 13

Diskuze o veškerých právních problémech. Poradenství s problémy v této oblasti.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

pan penc 13

Příspěvekod Návštěvník » pon 10. zář 2012 23:02:28

pan penc 13.06.2011 GMT 13.06.2011 GMT pana pence znám sice krátkou dobu ale naší rodině velmi mnoho pomohl...pracovala jsem u společnosti Fincentrum i v Generali s panem pencem bohužel jsme se stali oběťmi pana kalvody a štohra,kteří nám dělali vedoucí v té době, jinak co se týče nějakých dluhů které bohužel pan penc má díky podnikání se drží na číslech pod 250.000Kč, do problémů se dnes dostane každý a já i celá moje rodina jsme připraveni za pana pence bojovat jakýmikoliv prostředky. Navíc vy co tam uvádíte, že dělá fiktivní příjmy Vy jste u pana pence snad nepracovali? hlavně, že jste vždy žebrali o práci či o peníze a když byl on na dně tak jste mu ještě vrazili kudlu do zad? fincentrum které není schopno vám dát za 3 měsíce práce ani pracovní smlouvu či smlouvu o obchodním zastoupení? nedívím se, že pan penc z této branže odešel.je mi z vás na blití vážení opravdu na blití! každý z nás udělal v životě chybu, on doplatil jen na to, že spoustě lidí věřil a že má snad základní vzdělání? vždyť je to taky jen člověk a nebezpečný tedy opravdu není vážení jen už neví psychicky co dál dělat..každý je pro vás jen smetí a já věřím tomu, že pan penc se ze svých chyb již poučil. to by vám šlo někoho zde rozmazávat a dávat na internet vše má přeci nějaké řešení a ta paní co tam psala, že jí pan penc nezaplatil, nevím okolnosti ale vím,že na nájmy vždy peníze měl ale pokud člověk neví jak to chodí v podnikání že se stane že peníze dorazí o pár dní či týden později tak to přece neni důvod pošpiňovat jeho jméno...kdo potřeboval půjčit peníze tomu je půjčil a vy nevymáchanci tady budete něco psát, styďte se!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Lukáš Penc
    od Návštěvník » pon 10. zář 2012 19:02:48
    0 Odpovědi
    1544 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek