od Návštěvník » stř 05. zář 2012 11:01:54
Dobrý den, hovořil jsem s více lidmi o zkušenostmi s firmou Vanderberg, jsou pozitivní i negativní. Lidé s pozitivními zkušenostmi hovoří o tom, že dostali buď celou částku, kterou chtěli nebo část této částky a to vše v závislosti na ručení nemovitostí. Naopak lidé nespokojení uvádí, že nedostali nic nebo jen část toho co chtěli a to jim nic nevyřešilo. Navíc pokud zájemci nic nedostali a nebo nabízenou část nepřijali, musí zaplatit finanční analýzu ve výši 4998,- Kč nebo 7.998,- Kč. Já jsem byl na toto předem upozorněn. Přijmu-li úvěr, bude částka za analýzu a finanční nabídku rozpočítána do splátek a pokud ji nepřijmu, tak ji zaplatím. Finanční analýza obnáší úkony spočívající ve stanovení kolik mi půjčí (odhad hodnoty nemovitosti, výpočet možné půjčené částky atd.). Nenechejte se mýlit odnotou vaší nemovitosti, protože máte-li například nemovitost v hodnotě 4.000.000,- Kč neznamená to, že musíte dostat úvěr například ve výši 1.000.000,- Kč. Firma Vanderberg prostě zváží kolik může nabídnout a je na nás zda je to dostačující. Jedni známí z ostravska z pohraničí mají dům v hodnotě 2.500.000,- Kč, ale je to na konci světa, kde si v případě nutnosti prodat tento dům, už asi nikdo nekoupí. Je na upuštěném místě, v regionu není práce. V situaci, že mi nikdo nepůjčí je nabídka Vanderbergu velmi dobrá. Máte-li zájem o další informace, kontaktujte mě nebo reagujte zde.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|