od Návštěvník » pon 03. zář 2012 5:03:03
P&M Vestavěné skříně – p. Müller
Velice lituji, že jsem si vybrala tuto firmu ke zhotovení skříně. Smlouvu o dílo mi žádnou k podpisu nedali, byla pouze cenová kalkulace. Bohužel jsem byla moc důvěřivá. Pan Müller si však nechal zaplatit i to, co nenamontoval a práci ani po měsíci nedodělal(chybí police). Šuplíky namontované nakřivo a drhnou, hlavní posuvné dveře taktéž a další drobné vady nebudu zmiňovat. Nejhorší je ale komunikace s touto firmou. Když jsem kontaktovala pana Müllera, že chci vrátit peníze za nedodané věci a dodělat skříň, tak jen sliboval, ale od té doby mi nikdy telefon nevzal. Jen když jsem volala z jiného čísla -a zase jen sliby. Psala jsem mail, SMS, volala a nic. Nezájem. Po 14ti dnech se sám ozval, že by přijel, domluvil termín a nepřijel. Toto mi udělal už 3x. Takže si z nás začal ještě navíc dělat srandu. Pokud nechcete protelefonovat a pročekat víc času, peněz a nervů než bude stát Vaše skříň, vyberte si jinou firmu!!! Myslím, že se ještě najdou poctivé firmy, které si zákazníka váží. Toto není ale jedna z nich!!! Není jim blbý odrbat obyčejnýho člověka – rodinu s malým dítětem.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|