Firma MIROSLAV KOCOUREK
31. 03. 2012
Varuji před firmou Miroslav Kocourek,Petrovice I-Újezdec 19, 286 01 E-mail
kocourek.miro@seznam.cz Nabídka tesařských, pokrývačských, klempířských a truhlářských prací včetně realizace střech na klíč, pergol i garážových stání.
Nechala jsem si od něj postavit dřevěný zahradní domek, který jsem musela reklamovat, protože ačkoliv jsem si připlatila za vysušené dřevo, to bylo tak mokré, že domek pracoval a sesychal a během dvou měsíců byly mezi prkny obrovské díry a dveře nešly pořádně zavírat. To ještě pan Kocourek přijel a vše spravil s tím, že teď už to bude v pořádku. Ale nebylo a během dalších měsíců dřevo stále pracovalo, dveře se křivily a pak už nešly zavřít vůbec. Na další reklamace nejprve odpovídal s tím, že přijede, ale termíny neustále odsouval, až nakonec neodpovídal vůbec a samozřejmě už nepřijel. Nemohla jsem dále čekat a musela jsem si vše nechat spravit na vlastní náklady, abych domek mohla vůbec zamknout, když jsem v něm měla sekačku, zahradní nábytek a pod. Takže tuto firmu nedoporučuji. Pan Kocourek se sice vymlouval na dodavatele dřeva, ale to je přece na něm, aby si dodavatele ohlídal, pro mě za (ne)kvalitu dřeva odpovídá on.
BORACAY
Máte někdo zkušenost s touto firmou? Nabízejí prostřednictvím klasického MLM systému prodej krmení pro domácí mazlíčky, prý za super ceny, ale v porovnání s internetovými jsou dražší. Díky, Hanka