Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Bankerat

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Bankerat

Příspěvekod MacGyver » úte 21. úno 2012 14:14:38

Dobrý den,
chtěl bych tímto poprosit o radu. Využil jsem služeb na webu Bankerat.cz a poskytl půjčku člověku, který se mi zdál věrohodný. Bohužel, ukázalo se, že je již dost zadlužen. Věc vyvrcholila tím, že na sebe podal žádost o insolvenční řízení a splácí minimální částky ze svých dluhů. To jsem si ověřil pomocí justice.cz. Nicméně administrátor mé půjčky (bankerat.cz) nepřihlásil mou dlužnou částku do insolvenčního řízení. Co více, ani mne o tomto neinformoval. V tuto chvíli z dlužníka peníze asi nedostanu, což jsem již pochopil. Co je však nejhorší, myslím si, že chybu udělal především bankerat.cz. Co si o problému myslíte? Existuje reálná šance dostat peníze zpět? Případně podat žalobu na bankerat.cz pro chybné spravování půjčky a dostat z nich nějaké odškodné? Díky za názory.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
MacGyver
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Bankerat

Příspěvekod Návštěvník » úte 06. bře 2012 14:15:16

Zkušenost?
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod janak » pát 16. bře 2012 12:21:07

No na to, že jste "investor" jste si to opravdu asi neošetřil. Pokud jste mu nenechal podepsat směnku, tak to je mi Vás líto. To už určitě své peníze nedostanete. Na servr žalobu podejte jedině v případě, že si velice dobře přečtete jejich VOP, jistě je tam někde větička, že neodpovídají za nic, jsou to pouze zprostředkovatelé, vyberou si svůj poplatek a dál je to nezajímá, peníze jste půjčil Vy a dobrovolně... Pokud máte peníze na zbyt, pak si od Vás taky půjčím..
Pridat.eu
janak
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod alfa » ned 26. srp 2012 18:15:57

Jestli jste nacpal všechny peníze pro investování do jedné aukce nebo máte k investování jen 10,000 Kč, pak rozhodně nejste investor ale něco úplně jiného ;) . A za zkušenost poděkujte, třeba jste se z ní poučil a nebudete ji muset opakovat.
Pridat.eu
alfa
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?