Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

diety a bulimie

O všem, co se do předchozích rubrik nevešlo a stojí za to o tom něco napsat

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

diety a bulimie

Příspěvekod jerryeng » pon 08. úno 2010 15:15:08

Na konci deváté třídy jsem se rozhodla že zhubnu tehdy jsem vážila asi 63 kg a byla jsem rozhodnuta to změnit protože jsem byla zamilovaná do kluka který o mě nestál a já si mylela že je to kvůli tomu jak vypadám.bylo to 23. března večer kdy jsem si dala naposledy pořádnou porci špaget s omáčkou a řekla že od zítřka začínám, a taky že ano začala jsem zdravě jíst a chodit na danceaerobik, mů cíl byl tenkrát 55 kg ale jakmile jsem jich dosáhlapřestalo mi to stačit a šla jsem pořád níž a níž, v srpnu jsem odjela na tábor tehdy jsem vážila 50 kg a z tábora jsem přijela s 2 dalšími kilogamy doulu takže moje váha byla 48kg připadala jsem si sqele jak se dokážu ovládat a byla jsem na sebe hrdá, ale mé okolí už to tak nebralo připadala jsem jim vychrtlá a nelíbila jsem se jim, kamarádi mi dokon ce řekly do očí že už to není hezké , ale ja sem je nebrala v potaz.Do měsíce jsem přibrala 1kg, tedy jsem vážila 49 a tuto váhu jsem si udržovala až držela, problem byl v tom že jsem téměř přestávala jíst (za den jsem snědla třeby 2 bílé jogurty a jablko a u oběda 1 lžičku rýže nebo jen kousek masa) a jednou za týden jsem se začala přejídat, většinou sladkým ale jelikož jsem měla potom děsné výčitky tak jsem vše vyzvracela a tak se to opakovalo pořád dokola až do vánoc o vánocích jsem přibrala další cca 1,5kg takže jsem vážila něco přes 50kg.Byla jsem spokojena a váhu jsem si chtěla udržet,chtěla jsem zkoncovat s přejídáním a tak jsem začala od nového roku pravidelně a více jíst(5krat denně)vše bylo ok až na to že jsem se pravidelně každý týden 1* přejedla, jak jsem na to byla zvykla z dřívějška,ale tentokrat mnohem vic, občas jsem něco vyzvracela ale stejně jsem se pak docpala něčim jinym a nabrala jsem 4kg, nyní vážím něco přez 54kg a necítím se příliš dobře chtěla bych se vrátit na 51kg a tam si váhu udržovat a zkončit s přejídáním.Vím že to nebude lehké ale jsem odhodlaná to dokázat.Musela jsem svůj příběh někum říct ale rodině nebo přátelu jsem se bála tak aspoň takhle...protože chci začít úplně od začátku!a bez toho aniž bych to někomu řekla bych to nedokázala.Držte mi palce =o)Mati

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jerryeng
Kapitán
Kapitán

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 5 krát

Re: diety a bulimie

Příspěvekod johnee » ned 14. úno 2010 20:22:26

Zajímavý příspěvek :-)

thanks
Pridat.eu
johnee