Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Vyber z karty aniz bych o tom vedela

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Vyber z karty aniz bych o tom vedela

Příspěvekod niky24niky » ned 19. led 2014 18:57:46

Dobrý den,

chci se zeptat. Měla jsem kartu Cetelem, kde bylo k dispozici 50.000,- bydlela jsem s přítelem...(U karty jsem měla i pin). Po nějaké době, mě napadlo, že ta karta není tam kde jsem jí dala..začala jsem jí hledat. Nenašla, ptala jsem se přítele, říkal že o ní neví. Jednoho dne mi to nedalo a volám na infolinku at kartu zablokují, že jsem ji ztratila. Najednou mi pracovník infolinky zacal hlasit asi 3 obrovské výběry, které jsem vůbec nevybírla!! Vykulila jsem oči, přítel mi řekl, polož to, já ti to vysvětlim. Byla jsem tak v šoku, že jsem tomu na infolince řekla, že o výběrech vím, a at kartu jednou pro vzdy zablokuje. A polozila. Pritel (od te doby nepritel) mi rekl, ze vybral celych 50.000,- at se nebojím ze to tam bude dávat tydně po 10.000,- samozrejme reci..ani 2000,- na splatku mi není schopen dám!! Mám toho dost!! Prosím o pomoc, co v této situaci dělat? Řešit na policii? Na výpise mám ty výběry, vybíral to tam, kde jsou kamery...

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
niky24niky
Neregistrovaný uživatel

Re: Vyber z karty aniz bych o tom vedela

Příspěvekod neli » sob 15. bře 2014 18:17:27

Zdravím Niky.
Přečtěte si příspěvek Bohém.Popisuje můj příběh s mým bývalým přítelem p.Láskou,který nejenže okrad spoustu klientů ,ale stihl okrást i nás jeho bývalé přítelkyně.A výsledek ?Dočtete se z mých příspěvků,které jsem s pomocí kamarádů poslala na int.stránky jako varování.
Vy jste v podobné situaci.Nikdy nedokážete ,že jste mu kartu nedala dobrovolně.Jemu půjde o to ,zachránit svoji kůži a vše zapře.Pokud podáte trestní oznámení on má na policii právo nevypovídat!!!!!!!!!!!!!!Stejně tak to udělal p.Láska a nic se mu nestalo.Podepsal protokol a odešel.Nám všem zůstaly dluhy a vztek.Jezdí si kamionem po světě a směje se ,jak jsme hloupí-my mu " jen" chtěli pomoci,poněvadž neměl opravdu nic.Ano -obrovské dluhy a příkaz k nástupu do vězení za podvody ,čemuž se vyhýbal ,než spadla klec.
Pak nám ale na policii řekli ,že neschledali žádné pochybení a on nespáchal trestný čin.My mu to dávali sami dobrovolně on toho ,jen využil.
Přeji Vám hodně štěstí.Snad najdete cestu ,jak z Vašeho bývalého, peníze dostanete.
Pridat.eu
neli
Neregistrovaný uživatel

Re: Vyber z karty aniz bych o tom vedela

Příspěvekod neli » sob 15. bře 2014 18:42:20

Ps:
Otevřete si stránky Ae profesional Beroun Mr.Tester a dočtete se vše o tomto podvodníkovi.Neuvěříte ,co vše tento člověk napáchal a kolika lidem zničil život.A výsledek?Jezdí s kamionem a všichni mu můžou být ukradení.
Vaš přítel to již jednou zkusil a pokud mu to projde ,možná to bude druhý p.Láska.A věřte mi ,že takových jsou ,jak zjištuji, opravdu stovky.Zneužívají těch ,co mají srdce na dlani a nebo mají jen toho druhého ze srdce rádi.V dnešní době se opravdu lidí neštítí vůbec ničeho,jen aby se dostali k penězům i za tu cenu ,že podvedou ty nejbližší.
Držím Vám palečky věřte mi ,že moc.Vím ,co prožíváte.
Pridat.eu
neli
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Karty
    od Návštěvník » čtv 20. zář 2012 7:02:57
    0 Odpovědi
    1274 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek