od Návštěvník » stř 10. říj 2012 23:01:26
Ten pán co psal poslední negativní příspěvek o DIC, tomu doporučuji at´z toho okna opravdu skočí. Se společností DIC mám ty nejlepší zkušenosti. Spolupracuji s ní již rok a půl. Je to solidní firma, která dává možnost lidem se vzdělávat, pracovat dle svých možnosti a plnit si své sny. A za práci je dobře odmění. Všichni kdo píši negativní články jsou Ti co se jim v životě nedaří, vše jen kritizují, jsou líní pracovat a hledají jen sociální výhody. Společnost DIC si své partnery vybírá a tento pán vůbec nepochopil spolupráci a investici. A jestli někdo přišel ve svém peníze v produktivním věku které ušetřil za 5 let, tak to je mi opravdu líto. To ušetřil za svůj život opravdu málo peněz. Asi pracuje za 15 000.- kč měsíčně a co ho čeká v důchodovém věku? To ani nechci pomyslet. Tihle negouši co tu píší mne opravdu baví -nic jiného jim totiž nezbude, když se nikde nechytí než závidět úspěšným,pomlouvat a nepřát lidem. Zdravím negouše a přeji jim at se ze svého neúspěchu zžírají ještě více!!
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|