Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

...taky

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

...taky

Příspěvekod Návštěvník » ned 03. bře 2013 12:03:34

...taky jsem naletěl.......Vytvořil jsem si profil a po prvním kontaktu krásné ženy a příjemných vzájemných projevech erotických pocitů , jsem ji poslal ihned na sebe (můj profil - bez fotky) tel. kontakt - ženu znám od vidění.Ženy, které jsou vám nabízeny z okolí, jsou ženy, které si takto přivydělávají (dostávají za své foto peníze od "erotických" agentur). Ženy s vámi ale nekomunikují - jsou zde pouze jejich fotky a erotické odpovědi, které dostáváte s tisíce nabízených lákavých větných frází "generátorů odpovědí". Došlo to u mě tak daleko, že jsem dostal stejné odpovědi (dvě dlouhé věty) od různých žen (z jiných krajů) - "robot- generátor" to prostě nezvládl a já jsem tak zjistil, že jsem byl podveden (je pravdou, že jsem jim napsal, jak je vidím, ....... jak jsou prostě krásné, asi tak třista "fotkám" - fiktivním ženám ). Stálo mě to asi 1500 Kč. Je fakt, že tři chtěli dojet, ale vždy to skončilo nějakým problémem - tak prostě nic. Na telefon vám i někdo možná odpoví, ale vždy je to omyl. Když už se někdo ozve, tak je to pracovnice těchto webových stránek, kterou jsem dokonce v telefonu slyšel, jak říká,.......... ten "pitomec" volá, tak pozor !Jednou jsem navštívil jinou seznamku (Štěstí) a mám zde "skutečné" kamarádky, ale i "skutečné" ženy, co chtějí sex.Kamarádky jsou ty, co jsou pochopitelně pouze jaksi sympatické (přece jenom, mám určitou představu o kráse a erotice - tak proto), ale nic proti těmto ženám......dostál jsem pár dobrých rad a receptů.Erotické sny, které chcete uskutečnit jsou velmi časově náročné, naštěstí vše probíhalo v zimním období, takže jsem toho tolik nelitoval. Je to opravdu erotická zábava (což opravdu zde nelžou na erotické seznamce.cz), ale pozor na ty sexuchtivé "uskutečněné" sny ---- nedočkáte se jich !!!Já jsem však chtěl i tu něhu a nejen ten sex (ikdyž přeci jenom asi ten sex), který mně mohla dát i zdejší (místní) "lehká" žena (asi 800 Kč/ za půl hodiny, .......je to však stejně nádherné, jak ty mrchy vědí, co vlastně chceme).Teď se však potřebuji zbavit jedné sexuchtivé ženy pochopitelně na jiné "seznamce", poněvadž už moc otravuje a já jsem přece jenom radši, když se za lovce považují já.Jak vychováte děti a dosáhnete určitých výsledků, zjistíte, že vaše žena bere ty vaše životní úspěchy jako samozřejmost a pochvaly se nedočkáte. Pan doktor Plzák měl pravdu, že svůj život by měl každý občan(muž) povinně žít (prožít) minimálně se dvěma ženami (nemyslím náhodný sex) to platí i pro ženy. Chlapi, jak tedy dosáhnete padesátky tak se dívejte na čtyřicítky (.....maximálně)....... a na třicítky a míň, jen ti co neberou prášky na tlak. Snažme se být hlavně všichni zdraví - jak stále upozorňují v televizi. Ale pozor, "zdravý důchodce - špatný důchodce"..........bez ženy se nedá žít.........(.......nebo bez sexu se nedá žít......)

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • ...taky
    od Návštěvník » sob 20. říj 2012 15:01:31
    0 Odpovědi
    962 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek