od Návštěvník » pon 10. zář 2012 21:01:43
Taky jsem doplatil na podvodný způsob jednání této firmy,když jsem byl pozvám po předchozí telefonické domluvě k převzetí dárku se svojí družkou.Nakonec to dopadlo tak,že jsem žádný dárek neobdržel a nyní musím zaplatit 6000Kč za zboží ,které jsem si podle nich údajně objednal.Poslali mi i kopii smlouvy,kterou jsem měl při převzetí dárku podepsat!!!Udělal jsem totiž velkou chybu,že jsem na pozvané schůzce podepsal papír,který mi jejich agentka podstrčila s tím,abych podepsal účast na této schůzce a převzetí dárku.Měl jsem jim ještě zavolat,zda mám zájem o jejish zboží a dojít si pro dárek.Když jsem jim volal,že nemám momentálně zájem o koupi jejich výrobků/ které mi na schůzce prezentovali z letáků /,tak mi jednatelka této společnosti sdělila,že to nevadí,že třeba jindy.Tak jsem považoval tuto schůzku za ukončenou a dárek jsem nedostal.Za 14 dní po této schůzce mi přišlo zboží za 25000Kč,které jsem samozřejmě nepřevzal.ale poslal zpět.Za dalších 14 dní mi poslali dopis s upozorněním na uzavření smlouvy právě na této schůzce!Tak jsem jim odepsal,že jsem žádnou smlouvu nepodepsal a neuzavřel.Oni mi poslali kopii této smlouvy s mým podpisem a datumem uzavření.Zřejmě jsem podepsal papír,který byl zároveň smlouvou,ale vůbec mě to nenapadlo.Chtěl jsem to ohlásit na policii,ale asi bych nic nezmohl,protože na tom papíru je můj podpis.Takže mi nezbývá nic jiného,než zaplatit 6000Kč jako pokutu za odstoupení od smlouvy.Tak si dejte všichni pozor na tuto firmu a na to,co podepisujete! Na žádné telefonáty, které slibují výhru nebo převzetí dárku od kohokoli,prosím nereagujte!!!! S pozdravem několikrát podvedený občan z Jižních Čech.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|