od Návštěvník » sob 21. zář 2013 3:01:22
Tak já mám s firmou Zepter jednu negativní zkušenost a již nikdy víc. Před pár lety přišel jejich agent na předvedení tehdy horké novinky - parního čističe. Nechala jsem si tedy vyčistit vertikální žaluzie, obuv a pár věcí, o kterých jsem si myslela, že by parní čistič byl k jejich údržbě vhodný. Podlehla jsem sugestivní předváděčce a podepsala objednávku. Tehdy skoro 20 tisíc bylo dost peněz, ale já se již těšila, jak si čistič užiji. Ačkoli jsem byla ubezpečena, že čištění parou je šetrné, jaké bylo moje zděšení druhý den ráno. Žaluzie byly zkroucené, začaly se rozlepovat a podobně na tom byly moje oblíbené kožené boty. Ihned jsem volala, že objednávku okamžitě ruším a chci vrátit peníze, protože parní čistič mi všechno zničil. A tehdy nastal zásadní problém - objednávku prý nelze v žádném případě zrušit. Trvalo několik měsíců, než se mi podařilo odstoupit od kupní smlouvy, ale bez vyhrožování od prodejce a storno poplatku se to bohužel neobešlo. A pro ostatní - nekupujte předražené věci, všechno je jen divadlo. Stejnou službu vám udělá, ale za zlomek ceny, třeba výrobce Solingen (nerezové nádobí a příbory). Budu ho mít již skoro 20 let a i při každodenním mytí v myčce je pořád stejné a nesmylo se ani zlaté zdobení.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|