Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Tak jsem se schválně podíval do justice

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Tak jsem se schválně podíval do justice

Příspěvekod Návštěvník » úte 08. led 2013 12:01:28

Tak jsem se schválně podíval do justice.cz a je tam napsáno, že majitel společnosti má několik firem v likvidaci, což je diametrální rozdíl od insolvenčního řízení!! Kdokoliv má jakékoliv zkušenosti s podnikáním v ČR ví jak dlouho trvá likvidace (neboli zavření fy. právně a procesně správně). Někdo, kdo není sto pochopit tak základní rozdíl asi pěkně kecá v ostatních věcech též. Dále, co jsem pochopil z letmého zagooglování, tak tento a další anonymní příspěvky pochází od party dodavatelů, které se zdá nejen, že nic nedělali, ale dokonce se snažili falešně vyúčtovat práci firmě zatím co si rozjížděli vlastní business. Usuzuji, že se jedná o tuto samou povedenou partičku, jelikož i jinde šíří jednoznačné nesmyslnosti o majiteli společnosti. Jinde je i psáno, že jeden z této partičky dokonce má trestnou minulost. Navíc, jelikož mě to začalo zajímat, jsem si našel kontakt na AIM (což může každý) a zavolal jsem jim a nic takového o Guarenty Group neřekli. Takže asi je jasné odkud vítr vane...

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?