Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Société

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Société

Příspěvekod Emil » ned 14. srp 2011 21:48:39

Dobrý večer.Poslal jsem odstoupení dle Vašeho vzoru se Société,přišla zpět i dodejka.Odstoupení proběhlo ve čtrnáctidenní lhůtě.Prostějovská policie předala vše Chrudimské policii,ale tam se nemužu dovolat,abych zjistil jestli to nějak pokračuje.Mám takové tušení,že brzy přijde požadavek k zaplacení nějaké částky se Société.''MÁM NĚCO PLATIT"?Nebo ským se můžu poradit,byl jsem u právničky,která si za přečtení smlouvy vzala 1000kč a pak mi řekla:STÍM VÁM NEPOMŮŽU S TÍM SE NEDÁ NIC DĚLAT!Můžu teda dostat nějakou radu co dál?Děkuji.
Dobrý večer.Můžete mě kontaktovat?Taky mám smlouvu se Societe......,ale já jsem zaplatil asi nejvíc.24000 vratnou zálohu.Prosím o kontakt aby jsem stihl podat odstoupení do 14dnů.Podepsal jsem to 27.7.11
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
Děkuji

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Emil
Kadet
Kadet

Poděkoval: 2 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Société

Příspěvekod Finurka » pon 15. srp 2011 5:44:39

Nic neplaťte, pokud jste předal své dokumenty policii, nemusíte se obávat, že Vám hrozí vymáhání ze strany Societé. Podvedených je hodně, dejte Policii čas na řádné přešetření.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
Emil (pon 15. srp 2011 9:06:01)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Azardjas » čtv 18. srp 2011 19:11:17

i já jsem dne 16.8.2011 podepsal smlouvu se Société Publigue D'investissement,zaplatil jsem 15000 Kč jako zálohu či poplatek,přišlo mi,že smlouva byla zaregistrována a že mám volat jim a ne už poradci,tak jsem jim zavolal,mluvila úplně jinak než poradce,že jsem nedodal podklady atd,Tak jsem jí začal konstatovat co mi sdělil poradce a co mi říká ona,ona na to,že prý poradce nevěděl,že investor bude vyžadovat podklady,přitom podklady veškeré dostal poradce a když jsem se jí zeptal o jaké podklady jde,Tak to ani nevěděla a ani nevěděla o jakého jde investora,když tedy úvěr byl schválen,jen pořád,že si to vyžaduje,ale jaký investor kdo ví??Tak jsem jim vynadal byl jsem na ně hnusný do telefonu,řval jsem na ně,že chci peníze zpátky a hned,řekla at pošlu výpověď a že peníze vrátí,ještě ten den kdy jsem smlouvu podepsal jsem ještě poslal výpověd,která by zítra měla být doručena.Jsou to podvodníci!!!!Krom toho pokud na ně chystáte žalobu,mám hovory některé s nimi nahrané,čili jako důkaz proti nim.Když jim volám,připadám si jak když mluvím s blbcema a ne s normálníma lidma,peníze mi pošlou,vzhledem,že mám proti nim důkazy,hrozím a budu hrozit policiíl,vzhledem k částce 15000 Kč a jejich podvodů se jak mě bylo řečeno jedná o trestný čin podvodu a tím se budu bránit,výpověd zítra dostanou,zítra mají vracet zálohu. Dále smlouva je platná 35 dní,Takže výpověď dle mne můžete poslat a vyžadovat peníze zpět,oni se ohraničují,že na to mají 30 dní,ve smlouvě píšou 7 dní a prý na vlastní žádost,Takže žádost o peníze jsem napsal do výpovědi a dnes jsem jim opět volal,řval na ně a dá se,když jsou důkazy,upřímně po telefonu neví ani co říká,.to musí být pěkná blbka,přeju hodně štěstí at dostanete peníze zpět do svých rukou

thanks
Pridat.eu
Azardjas
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát

Příspěvekod Azardjas » čtv 18. srp 2011 19:15:22

Dnes jsem s nimi opět a to 2x mluvil po telefonu,sokonce i zavěsili 2x sami od sebe,hovory mám opět nahrané,včera platilo,že peníze na vlastní žádost vrátí,dnes už to neplatilo,dnes na to mají 14 - 3é dní,ale může to být už příští týden mi bylo sděleno a pak bouchnuto telefonem!!!Solidní firma jak hrom,krom toho poradce se kterým jsem se sešel se jmenuje p. Hadr nrbo Habr a tel jeho je 773894308

thanks
Pridat.eu
Azardjas
Kadet
Kadet

Příspěvekod Azardjas » čtv 18. srp 2011 19:17:19

pro případ moje tel. číslo je 602950511,výpověd dnes obdrželi,ale k vracení se nemají

thanks
Pridat.eu
Azardjas
Kadet
Kadet

Příspěvekod Finurka » čtv 18. srp 2011 21:07:38

Doporučuji přidat se k hormadně podanému trestnímu stíhání. Bylo zahájeno v Chrudimi :
Vyšetřovatel : por.Ing. Kušta
kontakt : 974572344
e-mail :

jednací číslo : KRPE6267/TČ-2011-170381

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod Emil » sob 20. srp 2011 17:47:28

Dobrý den.
Vyšetřovateli p.Kuštovi jsem se pokoušel několikrát dovolat ale bez úspěchu.Dnes mi přišlo od Société´´:že vodstoupení bylo přijato,ale na částku 24000kč(záloha),nemám nárok dle smlouvy si to ponechají za sjednanou schůzku s jejich bankovním poradcem.Jsou to ubožáci.Ale udělám to jinak,domluvím si novou schůzku,na jiné jméno i telefon a tam si s poradcem popovídám s očí do očí!
Dobrý večer.Můžete mě kontaktovat?Taky mám smlouvu se Societe......,ale já jsem zaplatil asi nejvíc.24000 vratnou zálohu.Prosím o kontakt aby jsem stihl podat odstoupení do 14dnů.Podepsal jsem to 27.7.11
Děkuji

thanks
Pridat.eu
Emil
Kadet
Kadet

Příspěvekod Finurka » sob 20. srp 2011 20:38:04

Pokud se nemůžete dovolat do Chrudimi zajděte na obvodní oddělení Policie ČR dle Vašeho bydliště, aby s Vámi sepsali protokol a postoupili jej do Chrudimi vyšetřovateli.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
herna (stř 31. srp 2011 18:54:48)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Příspěvekod Emil » sob 20. srp 2011 23:33:07

To už jsem provedl v Prostějově,už mi poslali i informační dopis ,že to bylo postoupeno do Chrudimi,tak čekám co stoho vyleze.Jinak děkuji za odbornou pomoc,protože než jsem narazil na tyto stránky,tak jsem byl docela v pasti.
Děkuji

thanks
Pridat.eu
Emil
Kadet
Kadet

Příspěvekod Azardjas » ned 21. srp 2011 17:27:48

Tak to je blbost,protože ve smlouvě je napsáno,že záloha je vratná do 7 dnů od ukončení účinnosti smlouvy,já jim poslal výpověď ještě v den podepsání smlouvy a po telefonu což mám i nahrané my bylo řečeno,že na vlastní žádost peníze vrátí,Takže je musí vrátit

thanks
Pridat.eu
Azardjas
Kadet
Kadet

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Další