od Azardjas » čtv 18. srp 2011 19:11:17
i já jsem dne 16.8.2011 podepsal smlouvu se Société Publigue D'investissement,zaplatil jsem 15000 Kč jako zálohu či poplatek,přišlo mi,že smlouva byla zaregistrována a že mám volat jim a ne už poradci,tak jsem jim zavolal,mluvila úplně jinak než poradce,že jsem nedodal podklady atd,Tak jsem jí začal konstatovat co mi sdělil poradce a co mi říká ona,ona na to,že prý poradce nevěděl,že investor bude vyžadovat podklady,přitom podklady veškeré dostal poradce a když jsem se jí zeptal o jaké podklady jde,Tak to ani nevěděla a ani nevěděla o jakého jde investora,když tedy úvěr byl schválen,jen pořád,že si to vyžaduje,ale jaký investor kdo ví??Tak jsem jim vynadal byl jsem na ně hnusný do telefonu,řval jsem na ně,že chci peníze zpátky a hned,řekla at pošlu výpověď a že peníze vrátí,ještě ten den kdy jsem smlouvu podepsal jsem ještě poslal výpověd,která by zítra měla být doručena.Jsou to podvodníci!!!!Krom toho pokud na ně chystáte žalobu,mám hovory některé s nimi nahrané,čili jako důkaz proti nim.Když jim volám,připadám si jak když mluvím s blbcema a ne s normálníma lidma,peníze mi pošlou,vzhledem,že mám proti nim důkazy,hrozím a budu hrozit policiíl,vzhledem k částce 15000 Kč a jejich podvodů se jak mě bylo řečeno jedná o trestný čin podvodu a tím se budu bránit,výpověd zítra dostanou,zítra mají vracet zálohu. Dále smlouva je platná 35 dní,Takže výpověď dle mne můžete poslat a vyžadovat peníze zpět,oni se ohraničují,že na to mají 30 dní,ve smlouvě píšou 7 dní a prý na vlastní žádost,Takže žádost o peníze jsem napsal do výpovědi a dnes jsem jim opět volal,řval na ně a dá se,když jsou důkazy,upřímně po telefonu neví ani co říká,.to musí být pěkná blbka,přeju hodně štěstí at dostanete peníze zpět do svých rukou
| |
|