Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE ! - Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším uživatelům je k ničemu. - Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování. - JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.
Všude chleba o dvou kůrkách... V SMS finanční poradenství máš prima kolektiv, individuální přístup a nikdo ti neháže klacky pod nohy. Nikdo ti nic nezávidí. Pokud pracuješ a seriozně, máš SMS fin.por. u všech, plnou podporu.
já si myslím, že je jedno jakou poradenskou firmu si vybereme, podle mě má každá podobné praktiky, stejné cíle, takže se budou starat o klienty podobně.
Výber poradců určitě není snadný. Vždyť to bude člověk, kterému budete vkládat do rukou své finance a životka, takže je určitě dobré, abyste měli doporučení a neříkali si, že je to na jedno brdo...!!!!
Za tento příspěvek od uživatele Jakuub poděkoval Sarah (sob 29. čer 2013 13:10:57)
Ja dala na SMS-ku. Moje kolegyne ma jiz triletou Koop ZP a nestezuje si. Poradce se o ni stara, zavola mesicne jestli neni zmena, apod. Tak jsem do toho sla take u nich. Karla.