od Petra21 » pon 06. srp 2012 8:37:12
Ahoj,
chci poprosit všechny kdo má půjčku u Smart Capital,a.s. a dostal se do zpoždění se splátkou a následně byl jeho dluh zveřejněný obchodním zástupcem,t.z.v místě bydliště nalepené na veřejném místě letáky s Vaším jménem a informací o tom,že jste neuhradil splátku,měli by jste vědět,že toto jednání Smart Capital je protiprávní a dá se to řešit stížností a trestním oznámením.To,že se člověk dostane do zpoždění není zločin a nikdo nemá právo tyto informace o Vás zvěřejňovat ani se co len zmínit o tom,že máte někde půjčku,je to neprofesionální chování obchodních zástupců a celé společnosti Smart Capital,a.s.Já se dostala do zpoždění s jednou splátkou kvůli ztrátě zaměstnání a to po roce bezproblémového splácení a dostala jsem novou obchodní zástupkyni,která i přes to,že jsem komunikovala a informovala jí,že situaci řeším a vše uhradím,vůbec nebrala na vědomí a zvěřejnila moje iniciály a informace o půjčce veřejně.Nemám v tuto chvíli důvěru a obávám se už i o svůj život,protože mi dokonce obchdoní zástupkyně s její nadřízenou (zřejmě kamarádky) vyhrožovali,že si můžu stěžovat kde chci,že neuspěji a že ještě přitvrdí.Děkuji Petra
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|