od Tommy36 » pon 20. čer 2011 22:29:26
Zdárek všem..Rád bych Vás všechny informoval - upozornil , na partičku kolem jistého pána.Mě se představil jako Skalický Miroslav.
Jeho podvodné jednání spočívá v tom,že vám slíbí půjčku.Nevybírá žádné poplatky předem.Ale bere si 30% z půjčené částky.Když nemáte dostatečný příjem pro banku, zařídí Vám potvrzení o příjmu.Na formuláři příslušné banky, vyplní dá razítko, má člověka, který by potvrdil případně pravdivost vyplnění.
Pokud nemáte možnost žádat v Bance.Prý vám zařídí přes jistou paní Procházkovou v Credium úvěr.Opět si pak prý veme 30% z pujčené částky.Ale pozor v případě Credium musíte nejprve vložit administrativní poplatek 4000,- na účet v KB ,který patří Procházkové Ivaně.
První část jsem odmítl ihned s tím, že mám záznam v Bance (ale hned po schůzce s touto partou jsem se obrátil na Policii)Druhou část jsem taky neabsolvoval s tím,že neplatím nic předem i když se jedná o známou firmu ,která má dobré jméno.Ale pro zajmavost jsem si zavolal do Credia a zjistil,že žádná paní Procházková u nich nepracuje.
Bohužel se na mě obrátil známý pozdě,že právě té paní Procházkové peníze poslal (proto vím,že má účet u KB a tam i jméno se zobrazí)Procházková nic nevyřídí a ty ,kteří tu Procházkovou dohodili nekomunikují!
Čili dávejte si pozor na tuto partičku, ve směs volá jistá paní,která odemele jméno.Volali mě i známému z čísla :608 437 320
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|