od Návštěvník » pát 19. črc 2013 19:01:21
Seznámení s touto firmou nás stálo 25 000.Využili naší nouze na dálnici s dvouměsíčním miminkem a tvářili se jako pomocníci.Auto sme měli u nich v opravě 4 dny,nic neudělali a za odstavné si účtovali 800 Kč na den. 1.11.2011 Ve 12.00 jsme se dostavili k převzetí porouchaného vozidla. Slušnou formou jsem se pokoušel zjistit ,proč mi byla odepřena informace o parkovném ,pán vedoucí mi odpověděl, že to je kvůli lidem,kteří si z jejich servisu udělali parkoviště.odpověděl jsem, že to teda není náš případ, a že bych měl platit parkovné jenom od té doby, co jsem vrátil auto,protože do té doby probíhali na něm práce.Informoval jsem ho o tom ,že mi to připadá jako zneužití naší situace, a že jsme nebyli informováni záměrně,načež řekl, že auto mi nevrátí, a že mám jít s ním do kanceláře. V kanceláři mi technik spočítal fakturu na 25207 Kč.Ohradil jsem se ,že mne nikdo neinformoval o DPH a parkovném za celou dobu stání, a že bych bral parkovné od doby vrácení vozidla, ale toto je neadekvátni suma.Pan vedoucí mi odpověděl, že když bude chtít tak má smluvní ceny a jediným kliknutím může změnit 800 Kč za parkovné na 1000 Kč. Toto mi vzalo všechny naděje na rozumnou dohodu a spravedlivost. Nechal jsem si předložit fakturu a zaplatil,na dotaz, aby mi vrátili zakázkový list, mi technik odpověděl ,že je součástí jejich dokumentace ,ceník služeb podle, kterého mi spočítali fakturu mi odmítli poskytnout,takže jediný dokument je faktura která svědčí o hyenizmu Moravia Assistans. (v popelnici servisu byly vyhozeny zakázkové listy ze začátku měsíce tak jsem si jeden vzal) Autoj sme naložili a odtáhli domů Žádám o přešetření celého případu a kontrolu činnosti Moravia Assistance .
S pozdravom Tibor PS Poslal jsem na ně ČOI ,dali jim pokutu ale soudit se musím sám. Z každé budky volejte jejich číslo a objednávejte si odvoz ať se jim to vrátí- jsou to Hyeny
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|