od roman krček » pát 13. črc 2012 15:24:31
Dobrý den,prosím o radu jak se mám v tuto chvíli zachovat na dopis od sss s.r.o.Přišlo mě doporučeně jako většině lidí co jsem četl v příspěvkách zaplatit pokutu 20 000kč za porušení smlouvi o penzijním připojištění čšské spořitelny.Zprvu jsem nechápal oco vůbec jde ale došlo my že vroce 2009 jsem zdůvodu finanční tísně žádal o půjčku od tehdejší firmy Dubaj,jak jsem později zjistil také podvodná firma vzali si 8000kč a půjčka žádná nebyla.Načež požadovali penzijní připojištění,změnu zdravotní pojišťovny.Na smlouvu o penzijním připojištění sem podepisoval smlouvu s imprset jako že ta to sprostředkovává a jejich podmínka byla po dobu 24měsícu neporušit smlouvu a nezrušit.Nyní mě přišlo od firmy skladové a servisní služby s.r.o že to bylo knim podstoupeno.Volal jsem tam oco jako jde a že chci kopi té smluvi.Ta dorazila na kolonku imprest načeš nat tímto bylo napsáno oprava ičo na firmu servisní a skladové služby s.r.o. jak jsem si zjistil a navíc na smlouvě pod kolonkou firmy iprest je ičo na českou spořitelnu.Což mě příjde jako apsurdní.Že uš teť je zřejmé že se hraje hra ale stále mam obavu co může nastat a jak mám teť na toto reagovat?Česká spořitelna to semnou stejně zrušila jelikož už mám penzijko u ING takže 2 mít nejde.A navíc sem si zjišťoval co má v živnostenském rejstříku za obor firma servisní a skladové služby,no a mají tam výroba,obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona a tam stojí v zákoníku že se jasně nemají zabývat vymáháním dluhů a exekucí.Co mám teť dělat prosím oradu?
Za tento příspěvek od uživatele
roman krček poděkoval
lada1346 (čtv 09. srp 2012 17:53:18)
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|