od Návštěvník » sob 10. lis 2012 12:03:22
Prosím o radu
Dobry den .Dala jsem si inzerat ,kdo by poskytnul pujčku ,ozval se mi muž jmenem Roman ,že by mi ji mohl zařídit ,pote mi volal pan jmenem Jaroslav Kopecky ,abych posla kopii dvou dokladu ,rekla jsem ze mi nejde tiskarna a poslala jen číslo OP a řidičskeh prukazu formou sms ,poslal mi sms ze po proverení zistil že jsem v registru a muže mi nabídnout půjčku nebankovní ,ptala jsem se na podmínky ,ty že mi zdelí pozdeji .Nabídka byla 300 000,-na smenku a chteli poplatek 15 000,-zaslat na adresu Patrik Bílý ,Chomutov ,řekla jsem že tolik penez nemam ,nato se nabídl pan Roman že mi pujcí 5 000,- ,ze 10 000,-sezenu snaz a že je vse schvaleno a čekají jen na doklady a peníze budu mít ješte ten den ,pokud poslu zbylou casku ,podekovala jsem za nabídku a řekla at pocka dokud nebudu mít vše ,behem 15 minut prisla zprava ze muj vklad činí jen 10 000,- at poslu zbytek ,nejvice me zarazilo ze nechteli zadny urok 300 000,-na 10 let po splatce 2 500,- ??? to se mi nezdalo ...rekli mi ze si uroky neberou a pry si je stahnou pres banku ,protoze se mi to nezdaol vubec seriozní tak jsem nabídku odmítla ,pan Roman mi ted vyhorzuje že chce nazpet 5 000,-o ktere jsem ho nijak nezadala a ani nic nepodepsala ,vse se resilo jen pres telefon a emailem ,mi prisel formulař od společnosti Euro Benefit ,se ktere udajne ti panove spolupracuji ,ted mi vyhorzují abych poslala 5 000,.co tam udajne pan Roman vložil ,nebo že na mě pošle Rusaky a zaplatím daleko víc,tak nevím jít na policii nebo je ignorovat .Vyžadala jsem si doklad o vkladu a na první pohled to byl padělek .
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|