Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Pozor na manžele Roman a Ilona Pavlišovi

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Příspěvekod Návštěvník » stř 17. črc 2013 11:01:49

momentalně,,podnikají v městě Lázně Bohdaneč“kde provozuji penzion rodinka pro seniory,po přestěhování moji rodiny z Vysočiny na Jižní Moravu jsem jim 11.12.2009 pronajal náš rod.dům přes.rk.měsícní nájem 10000kč.některý měsic nezaplatily nic někdy malu čast pořád výmluvy že nejde podnikání ve smlouvě je uvedeno že upravy větší jak 1000kč s pís.souhlasem.Na domně prováděli ůpravy že to dělají prosebe až to koupíPořád hledali výhodný úvěr na moji nemovitost.4.4.2011 došlo v Brně k podpisu kupní smlouvy přes M.M reality že je úver zajištěn a bez problému to probehně pořád jsem byl ujištován že je to v pořádku,ke koupi i přes podepsanou smlouvu nedošlo,protože Pavlišovi nereagovali že se mají dostavit k podpisu smlouvy k ůvěrové společnosti.Tí jsem se dostal do problému se splácením nevýhodné pujčky.Neustále slibovali že už ji ůvěr výjde a nájmu dluží do dnes 210000Kč+dalšich 40000kč.Skoušeli na mne at si vezmu úvěr já že budoun platitDům opustili jako cikání co se dalo spálit to spálili nebo prodali do šrotu(přípojka na stodolu kabel 70m,el.motory radiatory,vana)v lednu po dlouhém vyjednávání šli na nové pusobiště na el.30000kč odpojeni vše mneli připravene.ve všech předh.působištích jak jsme se dopatrrali z dokladů které tam nechali stejný scénář bacha na ne kvůli ním jem dům prodal těsně před dražbou .Dokonce vyhrožovali soudem že jím zaplatím co tam investovali.Jsem v I.D.bez bez práce a zbylo mně tak na funus.mám psych.potíže a nervově jsem se zhrotutil můj email formace234@email.cz diky za každou radu jak na ně

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?