Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

pozor na LIFESTYLE CLUB

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

pozor na LIFESTYLE CLUB

Příspěvekod Návštěvník » sob 15. pro 2012 4:02:02

pozor na LIFESTYLE CLUB

Dobrý den všem,
přes slevový server Hyperslevy.cz jsem si zakoupila hodinovou konzultaci v lifestylovém studiu zaměřenou na redukci hmotnosti. Dle telefonické domluvy jsem byla dohodnuta na datum 7.3. v 15h. Když jsem se dostavila v danou hodinu do studia, tak mi tam bylo řečeno, že domluva byla na úterý (vím jistě, že ne), a tak se mě narychlo ujala nějaká paní, která ovšem velmi spěchala domů. Proto se mnou hovořila velmi rychle, uspěchaně a celkově působila velice neprofesiálně. Po zhruba půl hodince ji vystřídala jiná slečna, která na tom nebyla o nic lépe. Celá konzultace spočívala v tom, aby si klient koupil „zázračné“ koktejly na hubnutí, které mi byly téměř vnucovány. Ze svého fyzického stavu jsem se dozvěděla minimum, o změně jídelníčku či doporučení jídel jsem se nedozvěděla vůbec nic. Zkrátka se jednalo o promo akci na koktejly a získání nových klientů. K tomu všemu ve studiu není vůbec žádné soukromí, lidé kolem vás chodí a mluví nahlas, zvoní telefony atd. O schůzku, která by měla být za 3 týdny „zdarma“ nemám žádný zájem a celkově jsem velice rozhořčena. To samé se stalo mé kamarádce, která si u tohoto studia objednala kosmetické služby. Celé to ale spočívalo v tom vnutit opět „zázračné“ čaje a krémy. Z vyčištění pleti se vyklubalo, že kamarádka si nějaký krém musela nanést sama.
Dávejte si pozor na toto pražské vykutálené studio, které jen láká a skutek utek.
Herejková Jana

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?