od Unabella » sob 24. bře 2012 9:24:33
Nedá mi to, musím reagovat. Je to pořád dokola, prosím Vás dejte si pozor na takovéto vykuky! Všichni jsou to podvodníci a v dnešní době neexistuje nikdo kdo by solidně ze soukromých zdrojů půjčil peníze.
A teď krátký příběh:
Oslovila mě před časem paní s prosbou o pomoc. Půjčila si od jednoho podnikatele s auty peníze na nová okna do domku. Půjčila si pouze 60.000 Kč. Splácela tuto půjčku avšak asi za rok se dozvěděla, že splácí pouze úrok! Toto však ve smlouvě vůbec neměla. Pak přišla o práci, splácet nemohla a tak tento podvodník s ní sepsal novou úvěrovou smlouvu, kde byla dlužná částka 1.300.000 Kč! A to se zástavou na její dům. Paní to klidně podepsala!!!
A pak to vzalo pěkný spád. I když paní splácela dále, podvodník ji prodal dům realitce a ta ji dala jako podmínku aby v domku mohla bydlet, nájem 9.000 Kč. Připomínám, že paní bydlela na Severní Moravě ve vsi.
Pak už na nájem neměla a tak si musela najít jiné bydlení. Této paní jsem se snažila pomoci, ale verdikt advokáta byl jasný - paní zcela vědomě podepsala smlouvu o půjčce, čili se nedalo nic dělat.
Takže si z toho vemte prosím ponaučení. Soukromé zdroje jsou vždy postavené na tom, že pak můžete přijít o majetek i když půjčka byla v počátku zcela minimální a skoro zanedbatelná.
To je vše co k tomu mohu dodat.
| |
|