Podvodníci z Nigerie na Avízu!!!
Naletěl jsem podvodníkům asi z Nigerii. Nabízel jsem v inzerátu-Avízo, prodej motorky a ozvala se mi údajná Janet Smith zUSA v ang.jazyku, ze by ji ráda koupila prostředníctvím paypal, jedna se o jednu z nejlépe fungující službou pro placení do celého světa, hlavně bezpečnoú pro obě strany. Problém byl ale v tom, že Janet Smith vytvořila falešný paypal, který jsem ani já nerozpoznal a to jsem ho využíval již v minulosit! Abych to zkrátil, nechala si mnoú poslat 7500kč, pry pro přepravní spol.do UK a zárověn potvrdím svou adresu, no zdálo se mi to poněkud podivné, už to proč si nekoupí motorku v USA, jsou tam přece mnohem levnější?? Měl jsem ale spoustu práce, takže jsem tomu nevěnoval až tolik pozornosti. Peníze jsem poslal pře Western union, jen na jméno a kod jsem dal Janet. Samožřejmě mi přišlo na mail od paypal, že tato částka mi byla hned připsána zpět na můj paypal účet, bohužel na ten falešný!!Drůhý den mi Janet napsala, že částka byla malá tak jestli ji nepošlui 10000kč, že mi to hned pošle nazpět, to už jsem ale spozornil co to na mě zkouší, a napsla jsem na off.stránky pay pall a bylo mi zděleno , že se jedná o podvod!! Proto si fakt dávejte velký pozor, na zájemce o cokoliv v ang.jazyku. Ještě uvádím pro jistotu email dotyčné, dotyčného podvodníkas.janet118@gmail.com,mrs.sarah240@gmail.com, pužívá jich více. Podle jména a adresy jsem zjistil, že se jedná o černého Nigerce!!! Martin
martas.martan@seznam.cz