Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE ! - Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším uživatelům je k ničemu. - Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování. - JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.
[quote="rikamrikam"]Co přesně hledáte? Podvodníků je strašně moc, celá řada. Co konkrétního řešíte?[/quote] Dobrý den, potřeboval bych poradit. 26.10. 2010 jsem si chtěl vzít půjčku od společnosti PP CAPITAL GROUP, žádné peníze jsem neobdržel, do konce si chtěli strhnou s účtu 4600, to trvalo skoro rok.V čera jsem měl ve schránce dopis, že společnost Selby Company s.r.o. postoupila pohledávku na částku 13 600kč. Částku mám uhradi do 10-ti dnů. Prosím poraďte, co mám dělat? Děkuji Ivo
Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová
[quote="Návštěvník"]Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová[/quote] Dobrý den, co s tím mám dělat? Nic platit nebudu. Ivo
[quote="Návštěvník"]Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová[/quote] Dobrý večer, chtěl bych také vědět, co s tím mám dělat.
[quote="ivo"][quote="Návštěvník"]Dobrý den,já jsem na tom úplně stejně.10.8.2010 jsem si u společnosti PaP CAPITAL GROUP zažádala o půjčku,na kterou nereagovali,ale chtěli poplatek 4 600kč. v íc než rok se nikdo neozval až včera jsem našla ve schránce dopis o pohledávce na částku 13 600kč a že ji mám do 10 dnů zaplatit.Tak by mě docela zajímalo proč mám něco platit,když jsem žádnou půjčku nedostala.Můžete mi prosím někdo poradit?děkuji za jakoukoliv odpověd.Ivana Rendlová[/quote] Dobrý večer, chtěl bych také vědět, co s tím mám dělat.[/quote] Dobrý den, dnes mi poslali sms, že do 3 dnů mám zaplatit 13600,nebo přijde exekutor, mám volat 900 205 111 DEBTARIS. Můžete mi někdo poradi, co dělat? Může přijít exekutor? hanareal@seznam.cz děkuji
Dobrý den, nic těmhle firmám neplaťte, rovnou jim oznamte, že je jdete oznámit na policii za podvodné jednání a totéž ale udělejte.Případně jim pošlete jednací číslo, pod kterým svoje oznámení podáváte.
To je moje vlastní zkušenost s jednou ,,firmou,, co si taky účtovala tyhle sumy za nic. A teď je ve stadiu vyšetřování a mají po ptákách. Emily
Za tento příspěvek od uživatele Emily dostal děkování - 3 petrson71 (čtv 26. dub 2012 18:31:39), rastanada (ned 20. kvě 2012 23:31:49), rokoty1 (pát 03. úno 2012 18:07:11)
[quote="Emily"]Dobrý den, nic těmhle firmám neplaťte, rovnou jim oznamte, že je jdete oznámit na policii za podvodné jednání a totéž ale udělejte.Případně jim pošlete jednací číslo, pod kterým svoje oznámení podáváte.
To je moje vlastní zkušenost s jednou ,,firmou,, co si taky účtovala tyhle sumy za nic. A teď je ve stadiu vyšetřování a mají po ptákách. Emily [/quote] Dobrý den, můžete mi napsat adresa na kriminálku v Brně?