od nevimnevim » úte 31. led 2012 14:19:02
Dobrý den
Už jsem zde případ řešil, ale uběhlo mnoho času, tak to vezmu zkráceně znova.
V dubnu 2011 jsem narazil na inzerát, kde prodávající nabízel mobil za 6500kč, já nabídku akceptoval a peníze mu poslal, jenže se mi ozvala údajná manželka prodávajícího, že manžel zemřel. Dnes už vím od vyšetřovatele, že žádný manžel nikdy neexistoval, že to byl podvod, paní prý byla v úzkých, tak si tímto způsobem chtěla přilepšit. Vše jsem nahlásil na policii i telefoníma číslama, adresama, potvrzením o platbě atd... V lednu 2012 se mi ozve vyšetřovatel, že případ dostal na starosti, že mi pošle poučení, které mu mám podepsat atd... Já se ptám jak to dopadlo a jestli uvidím své peníze. On řekl, že obviní jednu paní a že jí to podá tak, že pro ní bude lepší, když peníze zaplatí. Dnes mi volal, že platí novej zákoník a že potřebuje mojí původní výpověd znova, že stačí zkráceně, že to bude lepší aby mě soudce nezval k soudu, pže jsem od města kde by soud probíhal vzdálen 350Km. Dnes jsem byl znova na policii, kde proškrtali původní výpověd a poslali mu zkrácenější verzy. Pan vyšetřovatel se mě ještě ptal, jestli mi podvodnice poslala omluvný dopis a návrh splátkového kalendáře, tak mu říkám že ne a on mi to naskenoval a poslal na mejl, kde se dotyčná omlouvá a že navrhuje splátkový kalendář po 500kč měsíčně. Vyšetřovatel mi radil, že jí mám napsan, že příjímám a at začně splácet okamžitě. Já se ho ptám co jí hrozí a on že maximálně podmínka, že ještě nebyla trestaná. Ptám se, co když přestane splácet a on že to bude problém, že toho moc nemá nebo co a že exekuce na staré hadry, které má doma mi moc nepomůže.
Ted by snad měla být odsouzena za podvod ne? A soud by jí měl nařídit mi uhradit škodu ne? Prý by na to měla 2 roky mi to zaplatit. Když přestane splácet, tak mam dělat co? Vždyt by mařila úřední rozhodnutí atd... Soud by jí měl poslat do basy a exekučně z ní dostat peníze.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|