od Návštěvník » stř 19. zář 2012 15:01:22
Paní, (č.příspěvku 35) - píšete, že jste zvědavá, j-li firma solidní. Pokud by byla solidní, tak by zde nebyly uvedeny, všechny tyto příspěvky. Já jsem rovněž "naletěla". A to už jsem si mnohokrát, za poslední roky řekla, že nesmím naletět. Jsem ročník 1952, takže většinu života, jsem prožila v době "předrevoluční". (Jen pro úplnost dodávám, že jsem nikdy nebyla členem KSC, ani jejím příznivcem - pokud by to tak někomu vyznělo.) Této porevoluční, "rádobydemokracii", v níž neexistují špinavé peníze", "peníze leží všude kolem nás, jen se shýbnout" = citáty VIP, jsem se nedokázala přizpůsobit a zřejmě se mi to již nepodaří. K objednání této směsky něčeho v tabletách, mě popostrčilo to, že tzv. "firma", uváděla, že vrátí peníze, pokud tablety nebudou účinkovat. Moje přítelkyně, u jiné firmy, objednávala nějaké tablety na hubnutí, (měl to být výtažek z kysaného zelí). Tablety neúčinkovaly, firma rovněž uváděla možnost vrácení peněz. Tato moje přítelkyně, část tablet spotřebovala, zbytek poslala zpět, s žádostí o navrácení peněz. Za 14 dní, jí skutečně celá částka, kterou původně uhradila za produkt, byla vrácena, prostřednictvím pošty. Nevím, jaká to byla firma, ovšem, solidnost, je tam přítomná. Ja jsem již psala, jednalo se o jinou firmu. Já jsem objednávla u "Food Suplements". Nezhubla jsem ani půl kg. Mám obavy, jestli jsem naopak, nepřibrala na váze. Netroufám si, zvážit se, ale poznám to při oblékání kalhot. Přitom jsem se celou dobu stravovala, podle Kateřiny Cajthamlové a pana Havlíčka. Potřebovala jsem shodit jen 2 kg. Bohužel. Jen v jednom příspěvku, tuším nějaký pán - (výše), je uvedeno, že mu peníze vrátili. Nevěřím. Zřejmě ten příspěvek napsal někdo, navázaný, na příslušnou firmu. Podívejte se na příspěvek, č. 31 (výše). Píše zástupkyně firmy co vše učinit, pro vrácení peněz. Vždyť to je děs, běs. Připadá vám na tom něco solidního ? Fotografie před a po užívání, potvrzení lékaře o tělesné váze před a po, aj. ... . Pro normálního člověka, jsou tyto podmínky nesplnitelné. "Otevřené" - "neotevřené" balení ! ! ! Já objednala jedno balení. Samozřejmě je otevřené, je z něho odebráno, jinak bych neměla možnost zjistit, fungují-li tablety, nebo ne. Plus, zásilku poslat do Polska, výše uvádí jeden pán, že to obnáší Kč 90,-. Nevěřím, že někomu vrátí, nebo již vrátili peníze. V příspěvku č. 31, Beáta Kavková uvádí takové, nereálné podmínky reklamace, že už těmito podmínkami je dáno Žádné vracení peněz ! ! !Přitom, když jsme objednávali, stačila jim jedna stručná věta, kterou nás "firma" upozornila, že pokud nedosáhneme zhubnutí, peníze nám budou vráceny. V tomto našem společenském zřízení, slušní lidé, jsou lidmi naivními a nemají "zelenou" .
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|