od Návštěvník » úte 01. říj 2013 23:01:33
č.24- pane xxx, opravdu se nesnažím nikomu nic namlouvat. Je každého volba,jestli bude jezdit u nás nebo nebude. Jsou i ti, kteří u nás jezdili poté odešli a pak se zas vrátili a jezdí dodnes. Je samozřejmé, že zde jsou pouze ti, kteří nebyli spokojeni. Proč by tu také byli spokojení dopravci...č.26- pane xxx, žádné vzdušné čáry nepoužíváme. Pokud by jste četl celou diskuzi, tak by jste se dočetl, že používáme určitý program, který si může každý z Vás koupit pro kontrolu. Pokud si vezmete vozidlou na leasing u leasingové společnosti, neplatíte jí tak Vám samozřejmě nechá vozidlo k Vaší potřebě a nemusíte platit nic ???? Nikdo Vás do žádného leasingu ani nájmu nenetí ani nenutil! Je to pouze svobodná vůle každého svéprávného člověka.č.25- pane, pokud by Vače výpočty byly pravdivé tak již společnost SD sped nevlastním a odpočívám někde na chalupě. Jinak, 0,2 Kč jste dostali z našich peněz (zákazník nepřidal ani haléř) po dobu zvýšení ceny nafty. Zajímavé je, že to jste žádný souhlas nevyžadoval. Cena nafty klesla tudíž se vracíme na předchozí sazbu. Na cenu za kterou jezdíte jste přistoupil již na počátku spolupráce. Pokud nemáte zájem dále pokračovat pochopím to a domluvte se s panem Dohnalem na ukončení. Nějak Vám ty počty nejdou. Vaše slova "Tady jsou. Podle objednávek SD sped jsem ujel celkem za určitou dobu 153.337,10 km. Podle google mapy, z adresy na adresu jsem ujel fakticky 165.213,10 km - rozdíl činí 118.776 km". Já se učil počítat jinak. Nezlobte se na mě, ale člověk, který najel 158000 Km pro jednu firmu a prodělává ( dle Vašich slov) nemůže být normálním člověkem. A to bez urážky!Děkuji Sýkora
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|