od Návštěvník » pon 30. zář 2013 3:01:12
Pane Sýkoro,k tomu co píšete,že pán lže,že garance 10-12tis. najetých km měsíčně nebyla nikomu dána musím konstatovat,že v tomto lžete zase Vy!!!!!!Při zahájení spolupráce bylo i mne přislíbeno,že nájezdy se pohybují v tomto rozmezí,jelikož moje nájezdy byly hned od prvního týdne kolem 1400-1700km,každý týden jsem opakovaně kontaktoval dispečerku s tím,že pokud budu 2 dny v týdnu stát,tak si nevydělám na auto a můžu to zabalit!! Telefonicky i písemně jsem kontaktoval p.Dohnala s tím,že přislíbené nájezdy neodpovídají tomu jak jsem vytěžován a že jsem rád,když si vydělám na naftu a leasing a ostatní věci musím dotovat ze svého,upozorňoval jsem stále na to,že vyfakturované km neodpovídají skutečným nájezdům dle příkazů dispečerky!!!!!Byl mi přidělen jiný dispečer s tím,že tento obstarává svozy do vašeho skladu odkud se zboží rozváží zase dál,takže jsem byl ujištěn o tom,že se nezastavím a nájezdy budou minimálně 3tis. týdně.Chtěl jsem jezdit,nevadilo mi zůstat někde v případě potřeby přes víkend,ale jen jsem neustále bezúspěšně "žebral" o práci!NEMĚL JSEM ŽÁDNÉ DLUHY,KDYŽ JSEM ZAHAJOVAL SPOLUPRÁCI A VĚŘIL JSEM TOMU,ŽE JSTE SLUŠNÁ A SERIÓZNÍ FIRMA!!! 4 MĚSÍČNÍ" SPOLUPRÁCE"KDY UŽ JSEM SD SPED NEMĚL Z ČEHO DOTOVAT JSEM MUSEL ODEJÍT,NEBOŤ MĚSÍČNÍ NÁJEZDY KOLEM 7000KM ZA CENU 7,50kČ ZA KM JSOU NA VELICE RYCHLÝ KRACH!!! Při svých cestách jsem potkal několik bývalých dopravců,kteří s firmou SD sped spolupracovali,všichni měli velice podobné zkušenosti jako já a proto spolupráci ukončili.Setkal jsem se i s dopravci,kteří se nechali se svým vozem jen vytěžovat,zrovna minulý týden,mi říkal na nakládce jeden řidič,že ho dispečerka SD spedu poslala do Francie,když si po vyfakturování spočítal,že jel za 4Kč za km,tak už o SD sped nechce ani slyšet........
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|