Oddlužit nebo zadlužit!
Lidičky neblbněte,dávejte si velký pozor u koho si půjčku berete abyste se nemuseli o sebe bát.I já jsem si vzala půjčku na oddlužení u paní Horňáčkové z Olomouce zařídila mi investora,který mě sice oddlužil na 5měsíců,ale také pořádně zadlužil musela jsem dát byt do zajišťovacího převodu vůbec jsem nevěděla co takový zajišťovací převod obnáší horší věc jsem snad nezažila.Paní H.jsem dala dopředu 30tis.,protože mi řekla že zadarmo dělat nebude a slíbila mi do měsíce hypotéku.Doposud nic nemám.Mezitím jsem strávila víc jak 1měsíc v nemocnici,protože jsem z těch nervů předčasně porodila a pak byly vánoce takže jsem nemohla nic vyřídit.Po vánocích jsem obvolala spoustu inzerátů,ale nenašla nikoho kdo by mi pomohl vyřešit můj problém i když jsem mohla doložit příjem.Bohužel jsem v registrech.Takže jestli si myslíte že dostanete půjčku bez příjmu a zástavy tak se mýlíte je to jen pohádka.Nyní bojuju o svou existenci a byt a mám strach o svou rodinu.I když se snažím s investorem komunikovat nemůžu se mu dovolat.Jen mi volá nějaký pán z Olomouce že mě přijede vystěhovat na ulici i s 5měsíčním synkem.Půjčka byla 800tis. a byt má hodnotu 1500000kčtakže mě chcou připravit o dalších 700tis. a myslím si že nebudu jediná!Už nemám nic a jsem na samém dnu propasti a nevím jak dál.Jediné co mě drží nad vodou je můj syn.Prosím jestli má někdo zkušenost s firmou FINPOL s.r.o. z Olomouce a paní Horňáčkovou také z Olomouce budu vděčná za každé info.Děkuji předem.Psát můžete na e-mail
2vendys@seznam.cz