Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Normal

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Normal

Příspěvekod Návštěvník » sob 01. zář 2012 5:01:54

Normal 0 21 Moje dosavadní story s firmou vystupující jako VISTAPRINT.cz je takové Reklamní nabídka mne zaujala, ale zaplacení částky předem bylo již zavádějící. Firma nesídlí v ČR, ale někde ve Španělsku, tiskárna v Nizozemí (Vistaprint B.V. , Hudsonweg 8, 5928 LW Venlo, Nizozemí) zákaznické centrum v Berlíně, no ve světě globalizace je toto možné. Ale 1) Došlé vizitky nekvalitně tištěné, o kvalitě deklarovaného papíru 300 g/m bych pochyboval, dle předlohy je vše O.K. údajné neostrost mnou vytýkaných snímků v předloze je záměr nikoli nedostatek grafiky. NEPOUŽITELNÉ. 2) Samolepky jsou odlišné oproti předloze, v návrhu chybí zohlednění ořezání, které zásadně mění výsledek tisku z celistvé grafiky jsou dvě samostatné části. Uznali reklamaci ale doposud jsem i přes upozornění nedostal reklamované zboží. Jen pro zajímavost v reklamaci bylo 140+280 samolepek následně údajně zasláno jen 140, že 280 je dobře i když již předchozí osoba uznala stejný nedostatek. Zašlou údajně i těch již dříve uznaných 280 ks (do dnešního dne jsem nic neobdržel a nevím jestli obdržím, poněvadž pořád tvrdí, že neobdrželi emaily o potvrzení atd. 3) Razítko u mého jména místo kroužku je přehláska - údajně žádnou chybu neshledali, následně uznali reklamaci, že opravdu nejsem s přehláskou, ale s kroužkem. Doposud jsem reklamované zboží neobdržel. Závěr Objednané zboží nesplnilo mé očekávání, vše je podle mne nekvalitní a chybně realizované (odlišně oproti deklarovanému návrhu). Zákaznické centrum hrůza děs a utrpení asi nemluví česky, asi ví, že nikdo kvůli pár tisícům nepojede do Německa. A ŽALOVAT ZAHRANIČNÍ FIRMU V JEJICH SÍDLE JE DOSTI FINANČNĚ NÁROČNÉ. Jejich výrobky nemohu používat, resp. pokud bych chtěl zachovat stávající firemní prestiž musel bych se přejmenovat a smířit se s nižší, resp. téměř z žádnou kvalitou vizitek. Doufám, že aspoň deklarované a údajně nově zaslané nálepky a opravené razítko se skutečným jménem dorazí dle příslibu.Jinak jejich opakující se zasílání reklamních emailů je úděsné. Největší dosavadní chyba co se týká firemní prezentace," za málo peněz málo muziky". Není nad českou firmu, kde si vše mohu řádně "ošahat" a rekalmace jsou bez chyby dle českého práva.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Normal
    od Návštěvník » pon 08. říj 2012 3:04:17
    0 Odpovědi
    361 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek