od Standa » pon 02. led 2012 12:54:39
[quote="Acco"]Zdravim, jen chci upozornit na e-shop matevyhrano.cz , ktery prodave elektroniku...objednal jsem si u nich telefon za vice nez 5 tis., penize jsem poslal na ucet predem v domeni ze prijde balik a ok...pred koupi jsem psal mail na dostupnost..okamzita odpoved..po objednani, po dvou dnech jsem se pro info ptal jak je na tom ma objednavka...3x mail zadna odpoved...telefoni cislo nemaji..v mailu uveden Ing. Miroslav Krsek - podpora, dnes 3 den jsem psal asi 10 mailu zadna odpoved...mezi tim jsem ze sve druhe mailove adresy psal nezavazny dotaz na dostupnost jineho zbozi..odpoved do 5 minut...tak jsem poslal pisemne odstoupeni od kupni smlouvy tak jsem zvedav jestli se mi vrati penize..ale pochybuji...musim pockat lhutu 30 dni pak jdu na Policii ČR podat trestní oznámení...takze pozor na tento obchod, vypada velice seriozne[/quote]
Zdravím, mám stejnou zkušenost, ale mohu nadávat tak sám sobě.Svědčí to o naší společnosti, která nahrává podobným grázlům.Jak je možné, že v tom pokračuje, aniž by mu v tom alespoň příslušné instituce zabránili.
| |
|