Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

matevyhrano.cz

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Re: matevyhrano.cz

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. pro 2011 16:28:40

Pozor na internetový obchod MATEVYHRANO.CZ, chtějí peníze pouze předem, ale zboží neobdržíte. Jedná se o elektroniku za velmi výhodné ceny, osoba, která za obchod komunikuje si říká Ing. Miroslav Krsek.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Standa » pon 02. led 2012 12:54:39

[quote="Acco"]Zdravim, jen chci upozornit na e-shop matevyhrano.cz , ktery prodave elektroniku...objednal jsem si u nich telefon za vice nez 5 tis., penize jsem poslal na ucet predem v domeni ze prijde balik a ok...pred koupi jsem psal mail na dostupnost..okamzita odpoved..po objednani, po dvou dnech jsem se pro info ptal jak je na tom ma objednavka...3x mail zadna odpoved...telefoni cislo nemaji..v mailu uveden Ing. Miroslav Krsek - podpora, dnes 3 den jsem psal asi 10 mailu zadna odpoved...mezi tim jsem ze sve druhe mailove adresy psal nezavazny dotaz na dostupnost jineho zbozi..odpoved do 5 minut...tak jsem poslal pisemne odstoupeni od kupni smlouvy tak jsem zvedav jestli se mi vrati penize..ale pochybuji...musim pockat lhutu 30 dni pak jdu na Policii ČR podat trestní oznámení...takze pozor na tento obchod, vypada velice seriozne[/quote]

Zdravím, mám stejnou zkušenost, ale mohu nadávat tak sám sobě.Svědčí to o naší společnosti, která nahrává podobným grázlům.Jak je možné, že v tom pokračuje, aniž by mu v tom alespoň příslušné instituce zabránili.
Pridat.eu
Standa
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Návštěvník » pon 02. led 2012 17:00:23

Mám úplně stejný problém, v době před vánocemi prý neposílají na dobírku, zboží jsem zaplatil na účet vedený u české spořitelny, vše se zdálo v pohodě, údajně ho odeslali 19.12., do dnešního dne nic, přes urgence nebo žádost o telefoní kontakt komunikace žádná, vidím to také ne tresní oznámení.....
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod světlana1 » pon 02. led 2012 19:24:31

Chtěla bych se přidat k těm co naletěli koupi mobilu.Sama jsem si zakoupila mobil v eshopu matevyhrano.cz.Zdál se mi to seriózní obchod do té doby ,než přestali reagovat na mou veškerou urgenci,kdy bude poslán můj mobil.
Po doručení peněz na jejich účet skončila veškerá komunikace se mnou.Zítra jdu podat trestní oznámení,nevím jestli to k něčemu bude,okradení lidé těžko dostanou své peníze zpět.
Ponaučení ,nikdy neposílat peníze předem!!!!!!
Pridat.eu
světlana1
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Acco » stř 04. led 2012 8:06:30

Dostat ho tak do rukou takovyho zm... Uz jsem to byl nahlasit take mezi svatkama na Policii a uz mi volala i Brnenska Policie ze to tam nejak resi..jen to vsichni nahlaste !!! I kdyz sance na vraceni penez je asi minimalni :(...
Pridat.eu
Acco
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Návštěvník » pon 09. led 2012 17:15:48

Reaguji na předešlé info. k e-shopu MATEVYHRANO.CZ. Mám stejnou skušenost jako předešlí pisatel, objednal jsem mob. tel. uvedl jsem platbu na dobírku, druhý den přišel e-mail, že v předvánočním shonu je třeba zboží uhradit převodem, chtěl jsem stihnout dodání do Vánoc, tudiž jsem poprvé a naposledy zaplatil převodem.Přišel mi potvrzující email o platbě a od té doby bez konkrétní komunikace.Na uvedené adrese žádnou firmu uváděnou na stránkách neznají ani jméno uvedené nikdo v místě nezná!
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod svecvaclav » stř 18. led 2012 14:36:55

Všechny Vás zdravím, podvedených je hodně a samozřejmě čím větší je škoda, tím větší usilí je možné vynaložit ke zjištění pachatele. [b]Uvádějte kde ste svá tr. oznámení podávali!!![/b] Jedná se o velice důležitou informaci. Dále bych Vám chtěl sdělit, že obchod fungoval jako matevyhrano.cz, staleprizemi.cz a nakonec megadigi.cz. Design stránek stále stejný, princip podvodu také. IP registrována v Německu.

thanks
Pridat.eu
svecvaclav
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Příspěvekod Acco » sob 21. led 2012 21:55:20

Ja jsem daval TO v Plzni nekdy mezi svátkama..kdyz jsem jeste presne nevedel ze jde o podvod, posilal jsem odstoupeni od kupni smlouvy na tu firmu co tam byla napsana a ta to dala asi na policii, tak mi jednou volala i brnenska policie...uz mi prisel domu dopis ze se vec predala kriminalce na Plzen-Vinice ale jinak se nic moc nedeje :(..jsem zvedav jestli se neco vyresi...podle cisla uctu prece musi vedet majitele...tak nevim kde to vazne :(
Pridat.eu
Acco
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • matevyhrano.cz
    od Návštěvník » sob 31. pro 2011 16:02:45
    2 Odpovědi
    1191 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek