Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

matevyhrano.cz

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

matevyhrano.cz

Příspěvekod Acco » čtv 22. pro 2011 19:01:44

Zdravim, jen chci upozornit na e-shop matevyhrano.cz , ktery prodave elektroniku...objednal jsem si u nich telefon za vice nez 5 tis., penize jsem poslal na ucet predem v domeni ze prijde balik a ok...pred koupi jsem psal mail na dostupnost..okamzita odpoved..po objednani, po dvou dnech jsem se pro info ptal jak je na tom ma objednavka...3x mail zadna odpoved...telefoni cislo nemaji..v mailu uveden Ing. Miroslav Krsek - podpora, dnes 3 den jsem psal asi 10 mailu zadna odpoved...mezi tim jsem ze sve druhe mailove adresy psal nezavazny dotaz na dostupnost jineho zbozi..odpoved do 5 minut...tak jsem poslal pisemne odstoupeni od kupni smlouvy tak jsem zvedav jestli se mi vrati penize..ale pochybuji...musim pockat lhutu 30 dni pak jdu na Policii ČR podat trestní oznámení...takze pozor na tento obchod, vypada velice seriozne

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Acco
Neregistrovaný uživatel

Re: matevyhrano.cz

Příspěvekod Unabella » pát 23. pro 2011 8:59:38

:geek: Podvody v e-shopech se spíše týkají právě elektroniky. Je lépe elektroniku (a to už jakoukoliv) nakupovat pouze v kamenných obchodech.
Není dobré je kupovat ani a aukčním portále Au..o ani nikde jinde. Nikdy nevíte co Vám přijde a jestli to vůbec přijde.
Konkrétně u výše zmíněného e-shopu z je držitel domény pan Miroslav Novák, Brno, .(Tyto informace jsou veřejně dostupné na portále NIC.cz, každý si je může najít - čili nic neporušuji, ale neuvádím zde plnou adresu i když je i tato dostupná).
Zaregistrována byla doména 2.11.2011. Čili se dá předpokládat, že návod jak vydělat tímto způsobem penízky nám všem dává televize, kde se o těchto praktikách neustále mluví.
Firma výše zmíněná opravdu nemá žádný kontakt, pouze kontaktní formulář, avšak v Obchodních podmínkách naleznete jak IČO i DIČ tak i adresu firmy na kterou se můžete obrátit. A když se podíváte dle IČA do Živnostenského rejstříku naleznete i osoby zúčastněné včetně adresy.
To je asi tak vše co k tomu mohu dodat

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Unabella poděkoval
Finurka (ned 25. pro 2011 1:53:10)
Pridat.eu
Unabella
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 12 krát
Má poděkování: 19 krát

Příspěvekod Acco » pát 23. pro 2011 16:27:42

Děkuji za informace o serveru NIC.cz :) alespon trochu pozitivni zprava, otazka je zda jsou udaje zde viditelne prave. Prave jsem se poucil o nakupovani na takovychto pochybnych serverech...cena neni vsechno..
Pridat.eu
Acco
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Alena.K » ned 25. pro 2011 22:43:00

Zajímalo by mě, kdy dojde k blokaci stránek podvodného eshopu
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
Já jsem je nahlásila na policii už 21. 12. s tím, že když už jsem naletěla já, tak ať už alespoň nenaletí nikdo další. Bohužel se nic nestalo a od té doby na podvodný účet poslali peníze další a další lidé. A dalších minimálně pět lidí ohlásilo podvod na policii a stránky jsou stále v provozu. Doufám, že alespoň zloďějův účet u spořitelny už je blokován, jedna poškozená paní zjistila, že na tom účtu peníze jsou, takže je ten zloděj naštěstí alespoň nestlihl vybrat, či někam převézt. No snad se nám všem vrátí...
Pridat.eu
Alena.K
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod admin » úte 27. pro 2011 13:57:58

Dobrý den,

doplňuji aktuální informace. Došlo k ověření loga, které web matevyhrano.cz používá a to logo porovnávače cen Heuréka.cz. Na naši žádost jsme obdrželi reakci, kterou s laskavým souhlasem Heuréka.cz uvádíme níže:

[b][color=#FF0000]Dobrý den,

tento eshop rozhodně nemá oprávnění využívat naše logo Ověřeno zákazníky (není u nás dokonce ani registrovaný), eshop na naše žádosti o odstranění loga nereaguje, budeme zvažovat právní kroky proti tomuto internetovému obchodu.

S pozdravem

Kamil Demuth
Heureka.cz, tel: 737 xxx xxx [/color][/b]

Psali jsme i na druhého poskytovatele prestižního ocenění APEK, zatím však bez reakce. Pokud tento obchod využívá neoprávněně logo Heuréka.cz, doporučujeme všem uživatelům, kteří zaplatili předem obrátit se na Policii ČR, protože se s největší pravděpodobností jedná o podvodný eshop lákající z lidí jen peníze.

Prosím také všechny, kteří nám psali email na info@policiste.com ať příspěvky směřují do tohoto tématu, děkuji.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Příspěvekod Petrr » úte 27. pro 2011 14:12:58

V žádném případě nenaupujte zlevněnou digitální techniku od tohoto prodejce. Zaručuje, že když pošlete peníze předem, doručí ještě tentýž den zboží, ale nestane se tak a prodejce, resp. jistý pan Ing. Miroslav Krsek, přestane reagovat a zboží nedoručí. Provozovatelem obchodu je údajně spol. P Fast, s.r.o., celou záležitost již prověřuje policie. Dejte si pozor.
Pridat.eu
Petrr
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. pro 2011 14:17:02

Taky jsem byl podveden. Jsem z Prahy. Hovořil jsem s jednatelkou firmy a ta mi tvrdí, že na ní byla ušitá bouda. Už jsem podal trestné oznámení na policii. Ale proto aby se s tím opravdu někdo začal seriózně zabývat bychom my všichni podvedení měli podat hromadné trestní oznámení. Netuším jak to ale zažídit. Můj email:
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod admin » úte 27. pro 2011 15:14:03

Podívejte se na rychlou změnu eshopů matevyhrano.cz a staleprizemi.cz

První obrázek je screen když bylo na doméně staleprizemi.cz jen nahraný eshop matevyhrano.cz, po chvíli se však eshop přejmenoval, změnil logo i odkazy...

[img]http://img694.imageshack.us/img694/327/staleprizemi.jpg[/img]

[img]http://img534.imageshack.us/img534/1440/staleprizemi2.jpg[/img]
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Příspěvekod Návštěvník » úte 27. pro 2011 15:17:15

Již jsem tuto firmu nahlásil na Policii, jsou to zloději ( nebo spíš zloděj ), pozor mění jména názvů obchodu (předtím MegaDigi.cz), poznáte podle stejného designu stránek.
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod Acco » úte 27. pro 2011 15:38:04

Koukam ze nas je docela dost :(..zitra jdu take podat trestni oznameni na Policii....a koukal jsem ze dnes stranky uz ani nefunguji a je tam jakasi inventura :(( jsem zvedav jestli jeste nekdy uvidim svoje penize....
Pridat.eu
Acco
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • matevyhrano.cz
    od Návštěvník » sob 31. pro 2011 16:02:45
    2 Odpovědi
    1191 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek