Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Mám momentálně zcela obdobný problém s pojišťovnou Triglav

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Mám momentálně zcela obdobný problém s pojišťovnou Triglav

Příspěvekod Návštěvník » stř 19. čer 2013 23:01:48

Mám momentálně zcela obdobný problém s pojišťovnou Triglav, byl jsem poškozeným u havárie mého auta na parkovišti, škůdce měl povinné ručení taktéž u Triglavu a jen tak pro zajímavost mi včera byl doručen exekutorským úřadem v Brně návrh na exekuční příkaz na částku cca 130 tis Kč a byl mi obstaven běžný účet u banky. Pro zajímavost zde uvádím níže komletní citaci emailové komunikace, jelikož se mi již nemám ani sílu zde celou kauzu znovu popisovat, ať si prosím udělá každý obrázek o jednání Triglavu a já sám prosím pisatele tohoto příspěvku o kontakt se mnou (pavelspila@seznam.cz), abychom mohli společně postupovat při podání stížnosti u Asociace pojistitelů s návrhem na zrušení licence firmě Triglav, úplně mi svým jednáním zničili život a já to rozhodně takto nenechám.Přepis emailové komunikace -----Original Message----- From Sent Wednesday, February 18, 2009 305 PM To.............@triglav.cz Subject podací lístek k PU č. 80006355.. Dobrý den, na základě našeho dnešního telefonátu vám posílám v příloze kopii podacího lístku z pošty. K našemu dnešnímu hovoru uvádím následující - po té co jsem byl dnes kontaktován a upozorněn autorizovaným servisem Bayer o tom, že jim do dnešního dne nebyla uhrazena platba za opravu mého poškozeného automobilu jsem vám okamžitě volal a žádal sjednání nápravy, vy jste mi do telefonu sdělil, že vám do dnešního dne nebyly doručeny nějaké dokumenty, o které jste mě žádali někdy v srpnu minulého roku a že jste pojistnou událost č. 8000635508 zastavili a ukončili bez nároku na náhradu - o tom, že jste mě vyzvali v srpnu minulého roku k doložení nějakých přesnějších informací o průběhu nehody vím, poštu jsem si přebral a v řádné době odeslal všechny potřebné údaje vaší společnosti doporučeným dopisem (viz. podací lístek), škůdce dle jeho prohlášení udělal to stejné a tedy nechápu jak mi můžete tvrdit, že jste nic nedostali? Jsem jednáním vaší pojištovny celkem znechucen a dost dobře si dovedu představit co by následovalo kdybych podací lístek náhodou již nenašel. Považoval jsem tuto pojistnou událost za dávno vyřízenou, žádné další oznámení o ukončení pojistné události jak jste prezentoval jsem již nepřevzal jak jste mi tvrdil a nechápu jak takto může vaše pojišťovna postupovat. Je-li toto jednání vaším podnikatelským koloritem a očekáváte, že málokterý z poškozených si podací lístky z pošty nechává tak dlouho založené, tak klobouk dolů, že vám to do dnešního dne stále prochází.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?