Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

KDO OPRAVDU PŮJČÍ?

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

KDO OPRAVDU PŮJČÍ?

Příspěvekod jumia » čtv 21. dub 2011 14:33:20

Nevíte o někom, kdo opravdu půjčí? jsem podnikatel od 07/2010 daň přiznání samozřejmě podáno, ale daň 0kč.
potřebuji půjčku alespoň 40.000,- bez registru, bez zástavy, bez ručitele.
olomoucký kraj.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
jumia
Kadet
Kadet

Poděkoval: 3 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: KDO OPRAVDU PŮJČÍ?

Příspěvekod Ivana2312 » sob 23. dub 2011 4:36:11

[quote="jumia"]Nevíte o někom, kdo opravdu půjčí? jsem podnikatel od 07/2010 daň přiznání samozřejmě podáno, ale daň 0kč.
potřebuji půjčku alespoň 40.000,- bez registru, bez zástavy, bez ručitele.
olomoucký kraj.[/quote]

Dobrý den, zkuste smart půjčku, mají sice vysoké úroky a splatnost max 13 měsíců, ale když ráno zavoláte, večer můžete mít peníze :D . Já už mám u nich opakovanou půjčku po 4. Vždycky mi vytrhli trn z paty, najdete je na internetu bohužel tel. mám ale na mého zastupce a ten je z Prahy. Ale aby jste se nedivil přijdou k Vám domů a sepisují doma a musíte ručit nemovitým majetkem televize, lednice, pračka atd... do částky, kterou si půjčíte plus úroky a taky, platí se hned na místě první splátka ale tu platíte z těch půjčených peněz a poplatek za uzavření 500 taky z těch půjčených peněz, pak je to méně a já už nyní po 4 neplatila nic ani tu první splátku, zrovna v pondělí jsem žádala o peníze. Po osmi splátkách můžete zažádat znovu.
Pridat.eu
Ivana2312
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod jumia » ned 24. dub 2011 0:56:58

díky, zkusím to. akorát jsem se setkala s tím, že firmy půjčí dotyčnému, v případě, že je starší 21let... co já ještě nejsem a spoludlužníka ani ručitele nemám...

thanks
Pridat.eu
jumia
Kadet
Kadet

Příspěvekod HB » ned 24. dub 2011 22:22:25

Platit splátku hned při poskytnutí půjčky? Šmarjá, co je to zase za nesmysl :shock: Tyhle společnosti už nevědí coby :roll:
Pridat.eu
HB
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod admin » úte 26. dub 2011 11:16:38

Ano, splátka při poskytnutí půjčky se stává bohužel standardem, např. i Provident to má stejně. Já osobně bych nikdy do ničeho takového nešel, především díky tomu, že u těchto půjček bývají úroky skutečně extrémní.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Příspěvekod jumia » úte 26. dub 2011 16:43:12

[quote="JerryCZ"]Ano, splátka při poskytnutí půjčky se stává bohužel standardem, např. i Provident to má stejně. Já osobně bych nikdy do ničeho takového nešel, především díky tomu, že u těchto půjček bývají úroky skutečně extrémní.[/quote]
provident to tak nemá, ale vybírají týdenní splátky a nehorázně přeplatíte. zaplatíte jednou tolik.. což je síla..

thanks
Pridat.eu
jumia
Kadet
Kadet

Příspěvekod Ivana2312 » úte 26. dub 2011 21:05:42

[quote="jumia"][quote="JerryCZ"]Ano, splátka při poskytnutí půjčky se stává bohužel standardem, např. i Provident to má stejně. Já osobně bych nikdy do ničeho takového nešel, především díky tomu, že u těchto půjček bývají úroky skutečně extrémní.[/quote]
provident to tak nemá, ale vybírají týdenní splátky a nehorázně přeplatíte. zaplatíte jednou tolik.. což je síla..[/quote]

Ještě mě napadli tommy stachi, taky půjčují ale ty mají tedy snad 199% úrok a zase pokud platíte, chodí Vám nabídka na další půjčku. Měla jsem ji taky od nich asi 3 x už ji mám zaplacenou a bez problému spaltnost při první půjčce 12 měsíců pak lze až 18. A když máte všechny doklady dostanete peníze do 30 minut a to je fakt. Ty nechtějí poplatky, ale zase tam podepisujete směnku prázdnou. Když zplatíte poslední splátku, směnku Vám vrátí. Vždycky se něco poooo.... a pak nejrychlejší půjčky jsou ty předražené.
Pridat.eu
Ivana2312
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod jumia » čtv 28. dub 2011 8:49:26

Mohl by prosím někdo poradit, kdo tedy opravdu půjčí? už jsem z toho zoufalá.

thanks
Pridat.eu
jumia
Kadet
Kadet

Příspěvekod Finurka » čtv 28. dub 2011 9:13:01

Zkuste :
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.

Reklama je dle zákona, oprávnění mají. Požadují minimální měsíční příjem 8000 Kč. Půjčka se vyřizuje on-line. Dejte si pozor na text smlouvy. nejedná se o zprostředkování, tedy smlouva by měla být sepsána dle zákona o spotřebitelském úvěru.Pokud si nebudete jisti se zněním smlouvy, rádi pomůžeme posoudit její znění, resp. jaká rizika z ní mohou nastat nebo plynou.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka dostal děkování - 2
askeladen (ned 01. kvě 2011 22:54:18), Josef1952 (stř 11. kvě 2011 21:17:37)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Ivana2312 » sob 30. dub 2011 6:58:17

[quote="Finurka"]Zkuste :

Reklama je dle zákona, oprávnění mají. Požadují minimální měsíční příjem 8000 Kč. Půjčka se vyřizuje on-line. Dejte si pozor na text smlouvy. nejedná se o zprostředkování, tedy smlouva by měla být sepsána dle zákona o spotřebitelském úvěru.Pokud si nebudete jisti se zněním smlouvy, rádi pomůžeme posoudit její znění, resp. jaká rizika z ní mohou nastat nebo plynou.[/quote]

Ona se sice vypisuje online ale stejně se tam musí dojít.Chtějí 3 x výpis a platby za elektřinu nebo nájem, moná budou chtít i DAŇOVÉ PŘIZNÁNÍ. PRO jUMIA nevím odkud jste ale oni pokud jim dodáte doklady tak VÁ PŮJČÍ. VĚŘTE, ŽE TO NEJSOU PODVODNÍCI, KDYBYCH MĚLA SKENER POSLALA BYCH vÁM SMLOUVU K NÁHLEDNUTÍ ANI SMART PŮJČKA NENÍ PODVOD. Neznám Vaší situaci ale oni jsou opravdu solidní pokud platíte není ani z jednou firmou problém, dokonce když jsem šla na mateřskou dohodla jsem se u Tommy stachi na snížení splátek.A bez problému sice jsem pak zaplatila na konci ještě jednu splátku na víc, jako pokutu ale jinak o.k. Pozaplacení mi směnku vrátili a dali mi doklad o ukončení. U obou půjček pokud platíte Vám chodí nabídky po zaplacení asi 8 splátek na další půjčku.Stránky mají
a ta druha je http:
Nejsem ani jejich poradce jen Vám radím na otázku kdo opravdu půjčí. Upoznorňuji ale, že mají opravdu veliké úroky.
Pridat.eu
Ivana2312
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Další

Zpět na Podvedl Vás někdo?