Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Jobing Č. Budějovice

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Jobing Č. Budějovice

Příspěvekod Návštěvník » pát 22. bře 2013 8:01:37

Jobing Č. Budějovice

Ahoj, zážitky s agenturou Jobing pobočka v Č. Budějovicích. Inzerováno bylo místo manager reklamy. Byl jsem pozván další den abych nastoupil společně s dalšími cca 30 lidmi. První dojem super. Rozhovor se točil kolem práce, mých požadavků, představ atd. Ke konci rozhovoru mi slečna sdělila, že jsem prošel nejužším výběrem a jsem definitivně přijat, že tento rozhovor mezi čtyřma očima rozhodl. Po tomto se vyrazilo soukromými auty do Tábora „pracovat“. Začínalo mi to být podezřelé a cestou jsem se ptal co a jak bude. Vstřícnost a otevřenost oné slečny rázem ochladla a celou cestu mi pouze opakovala, že si uděláme hezký pracovní den v Táboře. Po příjezdu do Tábora se k nám přidal ještě nějaký mladík. Vyfasovali jsme sídliště Klokoty, lichá čísla panelových domů. Vyjet nebo vyběhnout do nejvyššího patra a byt po bytu zazvonit a nabízet zdravotní pojištění VZOP. Ti kdo neotevřeli měli štěstí, ti kteří otevřeli si zpečetili svůj osud, nevybíravé, hrubé a drzé jednání pracovníků firmy Jobing kteří přímo vnucovali změnu zdravotní pojišťovny. Když si chtěli lidé, většinou starší, přečíst a v klidu prostudovat písemnosti, nebyla jim dána šance, řečmi jako že je toto speciální akce a musí se to hned podepsat a vše ostaní se vyřídí dodatečně. Další nevhodné řeči, jako že jdeme na pozvaný oběd, nebo zkontrolovat jak se mají a co dělají, dovršovali trapnost situace. Ten kdo zájem neměl nebo po otevření zjistil o co jde, byl odbyt hrubými výrazy. Mě po celou dobu nabádali, abych si to také vyzkoušel, že je třeba se tuto komunikaci učit. Tímto způsobem jak to předváděli ti pracovníci bych to udělal levou zadní a o půlnoci. Po dvou hodinách jsem se vzbouřil a řekl, že tohle dělat nebudu a odešel jsem. Pracovníkům firmy Jobing můžu poděkovat jen za to, že mě dovezli zpět do Č. Budějovic. Po návratu jsem dostal vynadáno, že jsem neschopnej a že se mnou ukončují spolupráci.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jobing Č. Budějovice
    od Návštěvník » stř 07. lis 2012 20:02:59
    0 Odpovědi
    783 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek