od Josef1952 » pát 19. srp 2011 13:37:31
Před nějakou dobou jsem požádal o půjčku CITI Bank.Byl jsem odmítnut protože,velikou část mého
inv.důchodu tvoří platby ze SR.Situace se,ale,změnila před několika dny.Nejdřív mně zavolala nějaká
paní z obch.oddělení O2.Řekla mi,že mně považují za tzv.VIP zákazníka jelikož,mám u nich tarif a
měsíčně provolám cca 600Kč.A nabídla mi kreditní kartu CITI Bank s kreditem ve výši 20 000Kč.Já jsem
s tím souhlasil.Ale pak jsem si ověřil jestli ta paní skutečně pracuje u O2 na obch.oddělení.Bylo mi řečeno,že ano.A,minulý týden v pátek,za mnou,ve smluvenou dobu,přijel kurýr CITI Bank s tím,abych
podepsal žádost o kreditní kartu.Tak jsem to podepsal.Ale,moc jsem tomu nevěřil.Přesto,jsem začal
vyjednávat s nebankovkami u kterých mám teď úvěry které mně teď nejvíce"táhou ke dnu".A dvě z
nich(Provident Financial a Smart Capital)už mi sdělily.že když jim zaplatím určitou částku(u Providentu mám 2 půjčky takže,by chtěli cca 9 000 a Smartu mám 1 půjčku takže,by chtěli cca 10 000Kč)tak,že mi odpustí zbytek.U obou dohromady platím na splátkách cca 3 000Kč/měs.Když jsem si přečetl podmínky CITI Bank které mi,na CD,dal ten kurýr tak jsem zjistil,že kdyby to u CITI bank vyšlo tak,bych splácel jen 1 000Kč/měs.Tak,jsem začal přemýšlet a řekl jsem si.že když zaplatím Providentu 9 000Kč+Smartu 10 000Kč tak se od nich vykoupím a snížím splátky o 2 000Kč/měs.A tak jsem se,jak jsem nevěřící, začal modlit,aby mi to u CITI Bank vyšlo.A dnes mi přišla,od CITI Bank,sms,že mi půjčka byla schválena.Protože,jsem to nejdřív považoval,zase,za nějaký pokus o
podvod tak,jsem si opsal mobilní číslo ze kterého to přišlo a zavolal jsem na bezplatnou linku CITI
Bank.Když jsem řekl operátorovi číslo ze kterého to přišlo tak,mi řekl,že je to číslo jejich
automatu.Pak mně,na mou žádost,přepojil na jejich obch.oddělení.Tam jsem,nějaké paní která,se
mi ozvala dal své r.č.a ona mi odpověděla,že to jsou speciální karty pro zákazníky O2,že za tyto
zákazníky ručí O2,že by mi karta měla přijít příští týden a,že s těma penězma můžu dělat co chci a,že mi byl úvěr,skutečně,schválen.Tak,asi,začnu věřit v Boha.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|