Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Jak je dobré mít za sebou silného ručitele

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Jak je dobré mít za sebou silného ručitele

Příspěvekod Josef1952 » pát 19. srp 2011 13:37:31

Před nějakou dobou jsem požádal o půjčku CITI Bank.Byl jsem odmítnut protože,velikou část mého
inv.důchodu tvoří platby ze SR.Situace se,ale,změnila před několika dny.Nejdřív mně zavolala nějaká
paní z obch.oddělení O2.Řekla mi,že mně považují za tzv.VIP zákazníka jelikož,mám u nich tarif a
měsíčně provolám cca 600Kč.A nabídla mi kreditní kartu CITI Bank s kreditem ve výši 20 000Kč.Já jsem
s tím souhlasil.Ale pak jsem si ověřil jestli ta paní skutečně pracuje u O2 na obch.oddělení.Bylo mi řečeno,že ano.A,minulý týden v pátek,za mnou,ve smluvenou dobu,přijel kurýr CITI Bank s tím,abych
podepsal žádost o kreditní kartu.Tak jsem to podepsal.Ale,moc jsem tomu nevěřil.Přesto,jsem začal
vyjednávat s nebankovkami u kterých mám teď úvěry které mně teď nejvíce"táhou ke dnu".A dvě z
nich(Provident Financial a Smart Capital)už mi sdělily.že když jim zaplatím určitou částku(u Providentu mám 2 půjčky takže,by chtěli cca 9 000 a Smartu mám 1 půjčku takže,by chtěli cca 10 000Kč)tak,že mi odpustí zbytek.U obou dohromady platím na splátkách cca 3 000Kč/měs.Když jsem si přečetl podmínky CITI Bank které mi,na CD,dal ten kurýr tak jsem zjistil,že kdyby to u CITI bank vyšlo tak,bych splácel jen 1 000Kč/měs.Tak,jsem začal přemýšlet a řekl jsem si.že když zaplatím Providentu 9 000Kč+Smartu 10 000Kč tak se od nich vykoupím a snížím splátky o 2 000Kč/měs.A tak jsem se,jak jsem nevěřící, začal modlit,aby mi to u CITI Bank vyšlo.A dnes mi přišla,od CITI Bank,sms,že mi půjčka byla schválena.Protože,jsem to nejdřív považoval,zase,za nějaký pokus o
podvod tak,jsem si opsal mobilní číslo ze kterého to přišlo a zavolal jsem na bezplatnou linku CITI
Bank.Když jsem řekl operátorovi číslo ze kterého to přišlo tak,mi řekl,že je to číslo jejich
automatu.Pak mně,na mou žádost,přepojil na jejich obch.oddělení.Tam jsem,nějaké paní která,se
mi ozvala dal své r.č.a ona mi odpověděla,že to jsou speciální karty pro zákazníky O2,že za tyto
zákazníky ručí O2,že by mi karta měla přijít příští týden a,že s těma penězma můžu dělat co chci a,že mi byl úvěr,skutečně,schválen.Tak,asi,začnu věřit v Boha.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

Re: Jak je dobré mít za sebou silného ručitele

Příspěvekod admin » pát 19. srp 2011 17:14:12

Tak ať to vyjde Josefe.

Co se týká O2 citi kreditní karty, tak tam je úrok cca 24% a při výběru z bankomatu 30% - resp. RPSN.

Pokud je půjčka/karta placena v pořádku, není to nejhorší alternativa, vzhledem k Providentu např., ten má úrok někde úplně jinde.

Pozor na pozdní platbu, je tam pokuta 590Kč, nekompromisně. Nejlepší je platit tu kartu z účtu a to formou inkasa. Protože pak si to banka sama strhne.

Pro banku je to velmi nevýhodné, protože je to bez pokut a stačí se to splatit v bezúročném období, které je u Citi karty až 55 dní. Nejprve od toho sice budou odrazovat, ale ve finále to je možné takto platit. A pro klienta daleko výhodnější a levnější.
Nová rubrika na fóru o zkušenostech s policií, přidejte se zde: zkusenosti-policie/

thanks
Pridat.eu
admin
Prezident Policisté.com :-)
Prezident Policisté.com :-)

Poděkoval: 29 krát
Má poděkování: 129 krát

Příspěvekod Josef1952 » pát 19. srp 2011 22:18:16

Ta paní z obch.oddělení CITI Bank mi sama řekla,že splátky nejsou možné jinak než inkasem nebo
převodem z účtu.
Pokud jde o O2 tak se mi zdá,že se začínají připravovat na přitvrzení konkurence.Nedávno jsem,totiž,
slyšel,na jedné slovenské TV,že se na český a slovenský mobilní trh chystá vstoupit vietnamský mobilní
operátor,fy"Vinacom".A ta se,prý,jako všechny asijské firmy,s konkurencí moc"nepatlá".

thanks
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Příspěvekod Finurka » sob 20. srp 2011 11:20:16

Jedná se o Citibank Europe, plc. organizační složka ? Pokud ano, tak jerryCZ Vám odpověděl dost jasně. Této půjčky se nemusíte bát, ale....
musíte dodržet splátkový systém, t.j. každý měsíc ke dni splatnosti musíte alespoň poukázat na účet Citibank tzv. nejnižší splátku, kterou se dovíte na výpise z účtu Vaší kreditní karty, pokud můžete, lze platit i více, resp. doplatit celou zbylou částku, dle Vašich možností. Zkušenosti jsou zatím pozitivní. Peníze pokud Vás schválí, skutečně dostanete, pak je na Vás, aby jste řádně splácel dle stanovených podmínek. Splátky jsou reálné a lze je i hradit poštovní poukázkou, ale zde je potřeba zaslat peníze týden před splatností, aby částka byla včas připsána na účet Citibank. Držím palce. :)

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Josef1952 » pon 22. srp 2011 17:52:04

Dnes jsem dostal kreditní kartu CITI Bank a hned jsem si zařídil,aby mi půjčku strhávali inkasem.

thanks
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dobre odpoledne