Dejte si pozor na e-mail quelfin@seznam.cz, patří údajně nějaké srchové petře, skrývá se za ním člověk, který není schopen podat informace o obchodních podmínkách, poskytovatelích půjčky, či alespoň s vámi telefonicky hovořit. Obávám se, že jde o člověka, který je výše zmíněn v diskuzi jako jistý pan Mollský. Je arogantní při komunikasci přes e-mail. Prvně Vám napíše, že půjčka je možná, pak, po Vás chce něco přes tři tisíce předem zaslat poste restante poukázkou na poště... na moje argumenty, že mu/jí chci zavolat mi bylo sděleno, že na telefonu je až večer - z toho jsem si vydedukovala, že tento člověk buď nemá mobilní telefon, což jepro zřizovatele půjček přinejmenším nedůvěryhodné, nebo je to muž a nemůže telefonovat, když nemá po ruce nějakou ženu, která by ho v telefonu zastoupila.... dejte si pozor lidi, je to drsné, sama taky sháním půjčku, ale je to hnus vážení.... lidi sou svině, ale na druhé straně si furt říkám, že na každou svini se vaří voda a na každýho jednou dojde, vše co dělají se jim vrátí a budou se divit