Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Hoši z Prahy Kobylis

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Hoši z Prahy Kobylis

Příspěvekod filini28 » ned 19. srp 2012 12:51:15

Jsem po nehodě invalida. Když mi byl obcí přidělen byt k pronájmu,hledal jsemřešení,z čeho byt vybavit,jelikož jsem invalida a v bance jsem nepochodil. Obrátil jsem se proto na nebankovní sektor,konkrétně na inzerát na internetu,kde mi byla pomoc přislíbena,ať se dostavím na Prahu8 do Kobylis a že je to vše vyřízeno.Podmínkou je k zajištění bonity složit poplatek ve výši 6500kč.Jel jsem tedy do Prahy8 Kobylis,Klapková ul.,kde v přízemí domu byla prosklená kancelářs vchodem z Ulice.Byli moc moc ochotní,konkrétně Dušan Mižigar.Vyplatil jsem mu 6500kč a že prý budu mít slíbenou částku za dva dny na účtu.Za dva dny mi teprve přišly doklady k vy-plnění od Olomoucké firmy MSC Money.Volám tedy panu Mižigarovi co to má znamenat a ten mi dost nevybíravým způsobem sdělil,že neví kde si půjčuju a že peníze dorazí.Nedora-zilo nic.Poté co jsem si přečetl zkušenosti s Msc Money,vše mi došlo. Hledám tedy produkt dál a ozval se mi pan Milan Novotný a Marek Zajac z té samé firmy s tím že pana Mižigara vyhodili,protože podváděl lidi.Ať se zastavím,že mi pomůžou,že jim záleží na mém klidu,byli děsně sladcí.Chtěli 4500kč,úvěr budu mít ještě ten den na účtě.Peníze jsem opět vyplatil,nepřišlo nic.Druhý den volám,slyším jen vulgarity.Přesto že jsem trval na tom,že se podívám jak na pobočce přes internet bankovnictví převádí peníze,odbyli mě velmi rychle, doma koukám a já podepsal pouze smlouvu o konzultaci.Za dva dny opět přišly materiály z MSC.
Snažil jsem se s nimi dohodnout,neúspěšně.Jelikož na internetu čtu příběhy dalších desítek lidí už z loňského roku,rozhodl jsem se to takhle nenechat a tam kde inzerují oni,inzeruji i já, s varováním že jsou to podvodníci,ať jim lidé nic nedávají a uvádím svou zkušenost. Když zjistili že jim narušuji obchody,což byl můj záměr+ochránit ostatní lidi,dočkal jsem se telefonních hovorů z čísla +420608611894,bylo mi sděleno že se řítím do hrozných sraček aže netuším s kým si hraju,že mají mou adresu a budu koukat,co se mnou udělají. Z toho samého čísla mi bylo psáno formou sms,že jsem a teď cituji „v prdely“.
Dále mi bylo číslo spamováno zprávami z sms bran,jednalo se o desítky zpráv a také z mobi-lních telefonů ostatních kolegů z Kobylis,+420737716691 a 420737307967 . Také za mě inzerují na internetu,nechávám za odvoz auta,televize,atd. Co je však nejvíce nepříjemné,inzerují na
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
íci.net,kde upozorňují na mou osobu,že kradu,podvádím a spousty další špíny,vydávají se i za jiné píšící lidi a přidávají se k urá-žkám,pomluvám.To samé dělají i na webu
čí si zadat na GOOGLE Michal Bark 6033132764 a vidíte spoustu toho co napáchali. Rovněž stačí na Google napsat Mižigar podvod Kobylisy,nebo jiné variace a je to taky hezkéčtení. Pokoušel jsem se několikrát o smír,bez šance. To že jsem jim dal předem peníze byla moje hloupost avšak to jak se mi mstí kvůli tomu že chci varovat ostatní,to mi vadí.Co jsem ale mohl čekat. Mění v inzerátech mailové adresy,telefony.každou chvíli nějaká čísla znepřístupní a pořídí si jiné sim karty.Inzerovali teď naposled pod rychlapujcka.eu@seznam.cz,předtím financegrup @seznam.cz. Chlubí se na internetu kolik vydělávají a liděm kteří jsou nešťastní se smějí.Tak přesně toto jsem včera ráno sepsal a odnesl na policii v Trutnově,kde jsme to pravda ještě přepsali,poupravili.Stálo mě to 2h mého času,ale nelituju,ulevilo se mi. A víte co dělal pan Novotný v době kdy sedím na policii?Prozvání mě v jednom kuse
Michal Bark

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
filini28
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?